Има пренди низ цела Македонија,се е по 200,300,400 ден. Е сега поќе се глупости ама јас си најдвам памучни убај работи за по дома или спиење.Прашај некој од твојот град шо е ќе ти кажит локација/
Јас во новиот пазар ги најдов за 300 последните имав среќа ,а предходната вечер си најдов Dotting tool Среќа чупе
Имаше во Базаро убавки не им ја загледав цената дали 300 беше или нешто друго гледав не знам ама не верувам да се скапи.
Каде можам да најдам ваква сукња, црна, бордо... некоја убава шара... битно да е таа форма. Да биде со повисок струк и не прекратка.
Мислам дека во Њујоркер видов ваков модел на сукњичка, беше околу 500 денари, црна со нешто бело - дали беа ѕвездички, врска немам стварно ама многу беше убава.
Луѓе знам дека не му е место на прашањево тука, но искрено незнаев каде да го поставам. Каде се наоѓа книжарницата Штедлер во Скопје? (ако може подетално да ми објасните, а ако имате и адреса, уште подобро. P.S. не сум од Скопје, така да вашата помош навистина ми е добредојдена) Планирам да му купам 3 молива од штедлер, 8Б, знам дека ќе ги искористи со својот талент за цртање, е сега незнам да се снајдам да ја најдам продавницава. Пустото.
Од главниот влез на ГТЦ (не од тој накај плоштад што се излегува, туку од другата страна) се симнуваш и ја поминуваш улицата. Тука нели се наоѓа една уличка со таксисти наредени на неа и ќе одиш по неа. Десно ќе го видиш тинексот и одма после тинексот е Штедлер. Нема шанси да утнеш, ако нешто не се снаоѓаш прашај од околу ќе те упатат
Штедлер има и спроти слаткарата Апче во Дебар Маало (во близина е тоа на кафичите Броз, Кино Карпош, како ориентација можеби ги знаеш). Мермеид, јас имам вакви панталони земено од Зара, феноменално стојат.
Вакви чорапчиња над колено каде можам да најдам и отприлика која им е цената,само не некои ептен џиџани или шарени,повеќе како тие на сликата со чизмите
Баш вчера видов нешто слично или во Теранова или Калиопе, околу 200 ден беа ама имаа дискретни светки
слично , значи вака со проѕирни детали има во бершка , а скоро исто како ова видов во еден бутик исто во сити мол ама не знам уопште кој беше со таа разлика што и долу имаше проѕирен вака детаљ , ама ни цена ни бутикот не знам кој беше , инаку вчера видов така да сигурна сум дека има таму .
Скоро исти, кремасти имам од Страдивариус, беа околу 500 денари. Ги купив поодамна ама 100% yште има.