Има Штедлер и во Рамстор трговскиот, мислам дека таму најлесно ќе се снајдеш. Мислам дека штандот беше на втори. Штедлер има и во Центар, малку подоле од зградата на Вип, во правец кога излегуваш од ГТЦ позади кај што е маркетот Рамстор. Ако ја имаш приметено онаа статуата како риба што е, Штедлер веднаш ќе го видиш ептен е блиску. Има и веднаш спроти Архитектонски, ако те носи патот натаму.
Отворен ли е Сити Мол во недела?? Во врска со постот 6 поста погоре, за фармерките.. само уште утре сум во можност да отидам
Каде можам да најдам најобична бела кошула и да не е ептен скапа ?! Се извинувам ако се повторува прашањево.
Чикас и јас барам кожни хеланки докај 600 денари и успат некое убаво интересно фустанче од бершка, бил некој скоро да каже дали има попусти или јок?
Девојки,ве молам некоја од вас да ми каже каде можам да најдам убаво сако црно,да не биде многу скапо. Можам да најдам некаде до 1000 или 1500 денари,на попуст? Благодарам однапред
vidi vo mardi pobaraj jas od tamu si gi kupiv i mnogu se ubavi i vo astibo ima kaj bikot sto se naoga na ul makedonija
Ваков модел на зимски шешир каде да најдам?? Во црна боја ми треба и цената да му е до 600 денари. http://www.femina.mk/images/articles/5794/08.jpg
^^ Ова е летен шешир, не е зимски Инаку за зимски шешири види во Дуки Дасо, не се скапи, а се наоѓа интересни.
Ваков модел мислев, инаку знам дека е летен овој. Во Дуки Дасо последниот пат беа 1000 денари...али ќе проверам да не има попуст.
Дали некој има видено некаде баш вакви штикли? Ми треба да се отворени баш на делот пред прстите зошто ми се многу широки стапалата. И исто така ми треба голем број. Овие се на страната на Страдивариус меѓутоа не верувам дека ги има.
Ми треба contour и highlighter, по пристапна цена, мислев вака во стик заедно али може да бидат и посебно http://www.emcosmetics.com/chiaroscuro- ... r=S1139400 И пластични фиоки за шминка?
Contour стик не знам колку и дали има избор кај нас, но јас се служам со коректор млку потемен од нијансата на пудра која ја користам. Без разлика дали е бо прав или во стик, мене ми врши иста улога. Само течен не препорачувам. Mоже да се земе и бронзер, или пак нешто потемна нијанса на камена пудра за да се контурира лицето. Хајлајтери имаш интересни и пристапни по цена на Аура. Малку се светкави, но не идат баш до израз светките. Spoiler Фиоки за складирање шминки имаш во Џамбо.