Видов вакви вчера во Pull&Bear, а мислам дека имаше и во Bershka. Не беа ваква боја, туку црни. Не знам како стоеја со бројчиња, најдобро е да отидеш и да провериш
Ми треба кафеава мала чантичка (мислам не многу мала,ама ни многу голема,онака средна) за преку рамо,casual да е,и шик.Ама околу 600 денари? *** И има ли ваква во Бершка,последен пат кога бев не приметив...
Јас имам фармерки со висок струк од Pull&Bear,ги купив уште кога беше роденденот на Skopje City Mall,незнам дали има уште,провери си сигурно има и други.
Во карпош, спроти апче. таму кога ќе отидеш прашај во околината сигурно ќе ти објасни некој, вака тука нема да се сфатиме
И мене тоа многу ме интересира..видов вакво слично кај една девојка преубаво изгледаше, а од таму го зела..
Кај се точно тезгите на Бугарките? [/quote] И мене тоа многу ме интересира..видов вакво слично кај една девојка преубаво изгледаше, а од таму го зела..[/quote] na zhenskiot pazar... ako vlezete od kaj zegin poteshko kje se snajdete, ama ako vlezete od kaj zhenskiot pazar odma kje se snajdete, prashajte nekoj tamu, kje ve upati
Девојки,како и секоја година,јас во 5 за 12 одлучувам кај ќе славам. Така и оваа.. Ајде брзо кажувајте дали има фустанчиња ефтини до кај 500 ден во Сити Мол,или во Центарот? И ако има,во кој продавница се,за да не "шпартам" без врска
Калиопе има релативно поевтини фустанчиња, околу 700, во ЊуЈоркер се над 1000, евентуално да поминеш да видиш во Мана Фешн што има останато. (И јас сакав да се подновам со ново фустанче за Нова Година ама кога ги видов цените низ градов, а и бутиците кои досега биле ок за мојот не така длабок џеб, сега си ги помножиле со 2, 3 цените на поубавите работи, па си реков `батали, чекам попуст`)
Феминки да не знаете каде можам да најдам каиш (како за на половина) од тие со метална или златна плочка на средина
Во ГТЦ имаш скоро во секоја втора продавница за чевли вакви, види во Шантел. После исто во Кисела Вода во продавничките за чевли сум гледала обични црвени салонки овие денови. Инаку ако не ти треба нешто квалитетно и ако не ги носиш многу често во тие кинеските продавници Гари имаш вакви скроз исти за смешна цена, некаде околу 400денари, максимум 500 преку сила. Има во разни бои, црни, црвени.. Се исплаќа и двапати да ги носиш само за таа цена. Конкретно видов во продавницата во ТЦ Скопјанка, ама сигурно и во другите има.