Најде ли кај се Бугарките? Инаку баш денес поминував од Дуки Дасо и ми светна во глава дека некој прашуваше за ова, па погледнав на излог имаше слични вакви ланчиња, цена 250 денари, ама малце потенко. Сигурно има и подебели, ама ваљда им се поскапи. Немав време да влезам, а и гужва беше, дека сите за Нова година си бараат нешто. Како и да е кај Бугарките свашта има, исти работи за дупло пониски цени, а квалитетот на бижутеријата е ист.
Женски каде може да се најде NYX козметиката ? Читав на некои сајтови и гледам дека е супер, ја споредуваат со MAC. Anyone? http://www.makeupandmore.net/blog/nyx-kozmetika/
само да не се долги односно да се над колена иначе било какви нигде не можам да најдам некое убаво фустанче во последно време
Одри, тешко дека ќе најдеш кај нас, најдобро би било да однесеш да ти испечатат , мислам дека е околу 500, 600 заедно со маицата
Девојки колку се во Ск кожени сукни ( не чиста кожа нормално ) тесни со висок струк,до над колена, во мојот град се 1 300, па се мислам од Ск дали да земам ако се поефтини
Девојки да не знае некоја дали има во Џамбо рамки за слики ама со месечинка на неа..? да не одам џабе да барам утре...или да ми кажете каде можам да најдам?
ваква електрична четка ако имате користено,и дали сте задоволни? се мислам 1200w e,некако малце ми се гледа,фенот ми е 2000w
Јас имам ваква само од Топ шоп и залудно потрошени пари е. Јас имам многу густа коса и нема шанси да ја исфенира,само ме скубе и ми ја разлетува косата.Со неа доаѓаа еден куп дотатоци за виткање/исправање на косата ама ништо од тоа не ми користи.