Па ако ни објасниш какво имаш замислено може некој ќе може да ти помогне. Вака на жими мајка, тешко Леле како сум го напишала ќе си умрам од смеа неписмена. Ај со оглед на часот, ќе ми простите
И јас барам некое сако,поелегантно да е (значи сатен или некој таков материјал) и по можност сиво,црно или крем
Вакво ко на сликата има во Манго. Баш сега поминав и го видов, на излог е. Крем боја ама за метеријалот незнам, само на излог го видов ама вакво слично ко на сликата беше....ептен минимални разлики
Овие се од манго светлите. А имам видено Мис независна постави слика на форумов со вакво преубаво сако рече од мајка и е од Белла во ГТЦ.
^ Ја има и ташната што ја сакаш, ама информирана си сигурно Инаку фала за информацијата за лакчињата, си купив преска 4 бои какви што немав доста е сеа за сеа
хахахаха супер мило ми е а која цена беа лакчињата и од шатце или од еликсир ги зема? И ај откако ќе ставиш кажи дали се добри за да си купам јас во понеделник Иначе знам за ташната ама не сум финансиски спремна месецов да дадам 2000ки за неа ах да и барам прстен со тиркиз ама оној накај зелено, не плав. Вакви сум гледала не таа нијанса вакво сакам!
Абе какво купување!! Собери му ги на дечко ти!! Шала на страна, овие се како старите фармерки што ги носевме пред да се носат цевка. Е овие не се цевка, ама се скроз прави надолу, од горе до доле иста ширина, и се свиткани доле. Така да ако си имаш стари фармерки што те собираат земи ножиците и сечи. Или ако сакаш да купиш, барај како што ти кажав погоре, сосема прави, но не цевка Се надевам ме сфати
И овде да прашам, каде можам да си купам памучни хеланки, ама 3/4 да се до под колена и во некоја нежна боја(бели, крем, розе...) Многу ми требаат. Фала однапред.
Вакви панталони, ама баш ваква боја, или пак варијација на сиво, каде да најдам во Ск? Ако воопшто има....
Каде да најдан корсет со подвезици и гаќички ама да биде комплет све,зш барав ама некаде ќе нема подвезици пример па ќе треба по други да одам продавници....пишете ми и цена по можност црна боја,фала
па можеш секаде каде има долна облека а за подвезици - зошто ти се комплет да не ти бара некој разлики - можеш да му речеш воочи ја разликата на мене хехехе се ќе ти наброи ама за облеката никогаш нема да му текни
По пазарите се доста ефтини, има разни модели и во разни бои, по околу 150-200 ден се, на друго место не фрлај повеќе пари зошто ист квалитет се.
Во теранова има баш во вакви нежни бои, 400 денари се. Па ако неможеш да најдеш по пазариве боја каква што бараш, можеш да провериш таму