anggell напиша: Девојки колку се во Ск кожени сукни ( не чиста кожа нормално ) тесни со висок струк,до над колена, во мојот град се 1 300, па се мислам од Ск дали да земам ако се поефтини Во Теранова се 399.На 31 декември беа толку сега не знам дали има уште Прочитај ги бар последните 3-4 мислења
^ Не знам колку итно ти требаат и дали купуваш од интернет, ама јас си земав од Асос сребрени и совршени се, комотни и многу добро лежат на нога. Повели линкче, сега плус се и на попуст.
Ако ти се брза имаш во тоа Janni & Janni што е на автобуската кај Бит-пазар. Беа околу 1100 ден. Баш јас сакав да си купам, ама носам 41, па и шпицот и ногата ми делуваше долга 1 метар. А беа прилично удобни.
Феминкиии очајно ми треба помош кај да си најдам некој вакви или слични чизми низ Скопје ? Во ГТЦ и Сити Мол барав нема :/
дечки знаете ли дали во Џамбо или некаде на друго место, има пластични мечови за играње, што светат во темница?
Каде можам да најдам вакви панталони S ili XS величина, не знам во кои продавнички да барам некои локални? Во еуроазија гледав големи броеви. Барам горе струкирани со понизок струк не со висок и долу што се како со шлиц на ногавичките или како подвратени. Во Манго имаше ама скапи ми се над 2 000 ден не ми се даваат, во една продавничка по 800 беа ама големи броеви. Нешто слично на сликиве.
oвде имаш буквално секакви. https://www.facebook.com/PassionForFash ... ishJewelry само ја чекаш нарачката 20-30 дена мислам.
Ми треба една помош девојки, се надевам дека тука ќе добијам некој одговор. Каде да најдам материјал за шиење со црно бел цветен винтиџ принт? Нешто од овој тип дезенот да биде. Цената не е битна,во околина на Скопје. Тенк ју!
Женски во Прилеп во ЛУКАС онај кај 13катница од денес има попуст има интересни парчиња облека и ефтинки се па ако сте во план нешто за купување цирнете таму
Леле луѓе мене ова чудо ми беше кошмар.Морав да се шишам ми се уплетка косата Иначе во Теранова и Калиопе има стварно мноогу убави и ефтини работи,600 денари фустанче за НГ купив од таму