Kaде можам да најдам ваково Swear on Chanel? Знам дека нема вакво во Македонија и имав план да го купувам преку интернет.
Знам дека прашањето не е воопшто модно но не знаев каде да го поставам.. Ефтин блендер ? Никаде неможам да најдам поефтино нешто се е над 1000..
Можеш и да си најдеш само ваков еднобоен дукс, да си ја симнеш апликацијавa некаде од Интернет зашто верувам дека ја има и во печатница да ти ја направат. Ќе биде иста ваква како на сликата, јас имам правено вакви нешта милион пати.
(Од што не знам каде на друго место да прашам, ќе пишам тука) Каде има во Скопјево вакви слатки кутиички за поклон? Ми треба малечка колку ланче со привезок да може да собере. Кога ќе размислам не ни мора да е слатка, само да е кутивка со поклопец.
Да има, во делот кај цвекињата разни димензии, па ако е љубител личноста на некој град, има со Лондон, Париз... Горе на 2 спрат
Немам време баш за шетање, затоа конкретни продавници би ми биле од помош. Каде да барам фустанчиња на долги ракави? Еднобојни или не, не е важно И цена некаде до 2000 денари Нешто отприлика вака