Во појаки бои има во Афтершок во Сити Мол по 975ден мислам дека беа тие што останале од World of Accessories што го затворија .
Vо женски пазар имаш црна на неколку места , ако сакаш поголем избор има специјализирани продавници со секаков дезен и боја и вид , не знам дали има во скопје јас сум зимала во Kуманово има 2-3 со така баш поголем избор ,така да мора да има у во скопје да се распрашаш , бидејки на женски пазар имаше претежно црни и во однос на текстурата и дебелината немаше некој преголем избор .
каде можам да најдам низ скопје вакви прстенчиња: https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... 4954_n.jpg
Ниедна од ташниве ја нема во Македонија. Инаку можеш да побараш Спрингфилд, имам земено од таму и кафеава и црвена. Околу 1800 беа, малку повеќе од предвиденото ама погледни, може има попуст.
Ми треба информација итно, за утре ми е, каде да најдам дуксер било каков без никакви апликации на него? Значи да не биде ишаран, него ,,чист''? Во Скопје, цената не е битна, значи дуксер најпрост на свет ми треба. Тенк ју!
^ Њујоркер има доста обични а евтини дуксери. Манго имаше пообично сиви дуксери ама по во стело. А ако сакаш насјпортски во Адидас или во Најк, има попуст па таму можеш да најдеш најобични. Или помини во еуроазија мора да има некои обични дуксери и тоа за не многу скапи цени.
Њујоркер е бутик така? Каде поточно се наоѓа? И колку чинат тие "евтини" дуксери? Ќе идам у Скопје наскоро, па да поминам од таму.. затоа прашувам . Фала однапред
Јас неќна од излог видов дека во Њујоркер во Веро центар има попуст празничен, и прилични ниски беа цените, колку што можев да забележам од излог
Утре е веќе денес, но ако се` уште има ефект, еднобојни и многу квалитетни дуксери има во Fruit of the Loom. Во разни бои, совршени за принтање Јас лани си купив дуксер (баш сега го носам ) на попуст од таму за 350 денари. Попустите се веќе почнати, па цените би им се движеле од 350-600 денари.