Ваков дезен има во трафик,ги гледав лани и верувам дека сеуште ги има бидејќи им се од ланска,поланска колекција,па провери таму,цената им беше евтинка ама незнам колку точно,провери си
znam za taa od avon, ama prasuvam na nekoe drugo mesto vo nekoi prodavnici za bizuterija....??????????? [mod-kirilica:2bb8zzqt][/mod-kirilica:2bb8zzqt]
Да, баш прееска видов во Ацесоризе пред ГТЦ на плоштад 700 ден беше Побарај по другиве бижутерии сигурно има
На плоштад пред влезот на ГТЦ во објектот каде што се наоѓа Најк продавницата, неможе да не го забележиш
Знам за маичка на кратки, прават такви во Urban Design Store, во Дебар Маало е продавничката. Мислам дека и блузони прават, не сум сигурна. Јас од таму си купив Бетмен маичка.
После несреќата во која во перњето уништив многу работи, сум ја уништила и најбитната хеланките мои наааааааааааајомилени....е сега женски мили најмили, ВЕ МОЛАМ, ама ве замолуваааамда ми кажете кај да си најдам убави црни хеланки, за секој ден, обични, ама битното, не тенки, затоа што јас ги носам со откриен г*з да не ми се гледа месо и такви работи, туку дебелки да бидат, и поеластичен некој матерјал, не оние ко ролка пазарче, матерјал што се....(ах ги опишувам моите бивши хеланки)....ве молам, ептен ми е битно, затоа што без хеланки неможам да функционирам јас
имаш секаде хеланки! јас си имав купено вo шутка едни, преубави, ги платив 400 денари, ама сон беа, али на велигден ми се заебаа од свеќите....па си купив сосема обични, и на пазар имаш, дебели се ко ролка, не се глеа газот, 250-300 секаде имап хеланки Eнца само што во шутка и на пазар ќе ги најдеш поевтино, за разлика од бутициве
Aбе, јас тие што ги земав тогаш, беа не можам да ти појаснам! прво ги заебав со свеќите ама не се познаваше ептен после ја скршив штиклата на искачање, и ја лепев со секундарн, и уз пут и нив! хахаххаха, срце бе боли за нив! инаку имаш и хулахопки ко хеланки, ама се глеа гзот од нив не е за тебе (па ни за мене) на пазар прво види, таму се ефтини и дебели него сега ти на мене кажи ми за Tинекс, кои антицелулитни креми се на попуст, и дали тој божен сапунот го има во тинекс? или нека пише која било