^ Ги има, во куповите со кратки фустанчиња, ама ќе треба убаво да барате. Јас го земав тоа коженото со корсет, ни продавачките не знаеја каде им стои у сета таа гужва, па морав сама да копам пола саат низ сите ствари детално, сеа у сон можам да кажам кое каде стои.
Извинете знам дека не е за овде прашањето ама не знаев кае а го поставам амногу ми е хитно Каде има Тутунска банка вом Ѓорче Петров,објансете ми убаво
ми треба најефтина варијанта на кожна сукња...време за разгледување немам, така да ако можете да ми помогнете?
Единствени кожни суќни што ги видов прееска, беа во Евроазија, ама 699 ден. не знам колку ти одговара цената
Calliope, пред некое време имаше остнато уште неколку бројчиња. Инаку ти се само 300 денари. A јас да си прашам пак.. Класична бела кошула? Значи најобична... Каде, и која цена? (за во Скопје прашувам)
"Кожна" сукња кратка и широка имаше и во Боди Лајн, црна и темно црвена. Пред нова година беа намалени на 1000 , провери си.
Сеа јас да ве прашам, каде моментално има вакво пин ап фустанче, со точки? Бојата апсолутно не е битна, битно ми е само моделот да е нешто налик на овој. Каде да барам? Spoiler
Прашањето не е баш за овде ама незнаев кај да го поставам. Каде во која конфекција шијат машки костуми по мерка, или еветуално некоја креаторка нешто ама и цената да не биде астрономска 500евра
Во Кисела Вода,во близина на споменикот на Тодор Александров,таму во тие продавнички има во еден бутик,по 300.Ама незнам како се вика.
Девојки каде можам да ја најдам оваа белегзија? Во некои од продажните салони на божиновски каде што прашав ја нема... па дали имате информација за некаде низ македонија дека ја има.
Низ продавничките на Аванти ги има овие модели. Врска неам шо цена беа, али не се поскапи од 1,000. Конкретно во нивната продавничка во Чаршија ги иам гледано.
Можеш да провериш во скопје после битпазар мостот накај јајапаша кога идеш има огромна бижутерија и можно е да има а името на продавницата не ми текнува битно се наоѓа на главна улица и убаво сњ гледа