Незнам дали е прашањево соодветно да го поставам тука, па ако не е ве молам префрлете ме Еден период во Џамбо во Битола имаше убави колички за бебиња, и летни колички исто. Имаше и транспортери за ефтини пари. Не сум била некое време, поточно и да сум била не сум се загледала па дали некој знае дали останало нешто од нив ? Сакам да купам за подарок, кумата има бебенце.
Имаш голем избор на кутии во редот кај што беше порано Сева,односно по уличката што оди право накај Мекдоналдс(поранешен ) ,сигурна сум дека ќе најдеш таму,јас секогаш купувам кутии секакви од таму,две продавници се за украси,за такви работи.
Како втората слика потполно ист џемпер на врзување позади, на пазар во близина на оптиката ицо има за 350 денари, баш се убави и меки , јас си земав сличен таков има во разни бои
^ Ако не грешам Зелен Пазар Ама истиве џемперчиња во Шутка се по 200 денари Јас зедов последен пат кога бев крем и теѓет со светки, имаше и со машнички и со копченца од позади тие беа мислам по 250 . На Бит пазар и Зелено пазарче се поскапи малце
можеби моево прашање и не е баш за тука,но немаше каде да го поставам ме интересира дали некој знае или има некаде видено во скопијево ни наше бамбусови стапчиња....многу ке ми биде од корист секоја информација...ви благодарам
Дали некој можеби има видено и знае да ми каже каде можам да најдам блузичка со голи рамиња? Еве вака нешто... А може и нешто поинтересно, поелегантно, не мора да биде баш ваква блузичка, ова ми беше само како пример... Благодарам однапред
На A на кој пазар ако не е тајна?? [/quote][/quote][/quote] Да,на зелен пазар. Се влегува од задната страна,кај што продаваат чевли, па се врти десно и тука има една тезга само со облека,доле има закачено хеланки а горе туники
девојки дали некоја случајно видела вакво сако некаде,па може и нешто слично во манго е 4 000 , премногу е, а и материјалот мислам дека не беше кузнае што...
Во Зара има ли намаление на ташните? И едно прашање шо може нема врска со темата. - Дали некоја има ташна од Ил Камино и како сте задоволни од квалитетот?
Офис панталони, ама не од оние тетка класичните, туку од овие што се носат оваа година со широки ногавици и мааалку повисок струк?
Јас имам, Анушке. Ја немам носено многу-многу низ гужви на пример за на факултет, ама кога сум била со неа се покажала супер. Ми изгледа дека долго ќе ме служи и се надевам дека нема да ми потфрли. Гледај да фатиш некоја на попуст, дупло задоволство ќе биде тоа.
Девојки, дали во недела работат продавниците за спорт во Скопје? и ако знаете од колку до колку часот? фала
Девојки каде би можела да најдам сако мастило боја паа по можност да не биде многу скапо и да биде со долги ракави,не со тричетврти... Фала однапред