^ Јас бев во четвртокот во Бершка,од кошули немаше таква(јас невидов хаха),кошули имаше убави ама сите проѕирни. *За 259 ден. имаше проѕирни без ракави кошули,бои портокалова,тиркизна и црвена
Извините девојки. Дали некоја од вас скоро била во Аванти и дали знае како се движат цените на штиклите. Конкретно се истересирам за салонките )
Прашање во не е за тука али ве молам помогнете ми Дали знаете дали во некој клуб за одбојка има тренинзи за викенд.Ве молам ако знаете кажете ми во кој и дали воопшто има во некој?ИТНО МИ Е
Да јас го открив истото после неколку неуспешни обиди да купам таков лак, и на крај најдов туторијал на јутуб кај шо ова со налепниците беше изведено но со многу поскапи налепници од овие. Инаку нема проблем, за тоа сме тука
Veki4kaa, не ме држи за збор ама мислам дека околу Нова Година слична само црна видов во Њу Јоркер, можеби имало и други бои..
Полу кожни хеланки како сега што се носат низ Битола некаде? Ке одам понеделник па да не лутам секаде..
Kaде да најдам вакви термоси, со натписи на нив? Не натписи како на сликава нормално, ама да има избор.
Здраво женски.Сакам да прашам каде може да најдам убави подвезици со чорапи,а и да не бидат премногу скапии...