anabel-a во Мамут има, али во таа кај рекорд нема голем избор, повеќе има во сити мол. (само да те предупредам дека се скапички малце) citygirl20 имаш на зелен пазар и во џамбо, тие ти се поевтина варијанта, а инаку има сигурно и во сара фешн сигурно.
Вакви баретки има во продавниците на Дуки Дасо на црно,бело и сиво.Јас си купив бела по цена од 180 ден.Поздрав.
Каде можам да најдам убава тексас кошула по долги или три-четврт ракави? и како се движат цените на таквите кошули..?
Пред некој ден,другарка ми од Calliope зема тексас кошулка на долги ракави за 400денари. Провери си,можеби има останато
ммм..многу се извинувам сакам да ве прашам нешто (знам дека не е поврзано со темава ама незнаев кај да прашам- пишав во темата ама чисто сумљам дека ќе види некој...) да не знаете случајно каде чупаат со конец?
Во Mytime(има во рамстор и во гтц),во beWatch(има во гтц,во веро џамбо,во капитол.) збориме за квалитетни саати и убави. А ако не ти се даваат многу пари види по продавнициве за бижутерија,имам убави саатчиња гледано во гтц во подрумот една бижутерија ама не ми текнува како се вика точно,карши шехерезада е
Обично муслиманките чупаат со конец, јас кога бев во Турција таму ме чупаа со конец и малку поболно е но подобро изгледа. Чисто сумњам дека ќе најдеш овде некоја која ќе те исчупа со конец, ако не знаеш како пиши лп, ќе ти објаснам.
Некои посвечени фустанчиња? Spoiler Многу свадби ми се ближат. А богами не ќе е лошо и за матура да си најдам некое убавко (попрво би купила него да шијам, многу сум пребирлива )
Мене во Чаир ме чупаа со конец еднаш (ама само на делот помеѓу веѓите и малку над веѓите), ама после кога отидов пак беше друга козметичарка и она со восок ме чупаше. Боли ама побрзо се завршува и убаво чупа.
ansi.i имаш во малиот принц, во книжарица био во аеродром, позади бисер смајли мислам се викаше, во штедлер сигурно има али таму е се скапо, во офис плус исто...