Денес барав по сити мол, но не најдов, барам кафеава кожна (и еко кожа може) јакна, нешто во овој стил:
Јовановска провери во Елит секогаш имаат вакви јакни, исто така во Еко-ама не ми е многу верно зашо не ни влегувам искрено језиво ми е таму. И во ГТЦ види во Еуро Азиа и Калиопе. Има и во Мона ама таму е оригинал кожа и е мн скапо.
Да не знае некоја од феминките каде има убави црни чанти поголеми онака дамски, ама по ефтини цени хахаха (освен во дуки дасо)
Да не знае некоја од феминките каде има убави црни чанти поголеми онака дамски, ама по ефтини цени хахаха (освен во дуки дасо)
Барам чизми до или над колена од превртена кожа со штикла од прилика 10 сантима + - небитно, по можност штиклата да е дебела и да се црни, сиви, крем или кафеави. Многу барам Цена до кај 2000 би дала
имаше едно време јас си купив и ми се скина одма, а сега нема веќе барав пред некоја недела и јас сакам
Неверојатен попуст во калиопе терранова и њу јоркер се инасмеав на цените неверојатно... си купив 2 пара чизми од офис шус, панталони од вајкики и од тера нова фустанче навистина има попуст со цени од 99 ден па нагоре
...дечки каде мозам да купам вакво кратко капутче или слично(црно) со некоја си прикладна цена до 1000денари...фала ви
Јас од Principe,си земав,на долги е ама има и копченца,се мести и на 3/4 ракавчиња.И на попуст беше,700 денари.
Проверив, оваква нијанса нема, сите се посветло кафеави или окер, а јас имам вакви чизми па според нив барам јакна.
Некој да ми објасни каде има убави крзнени елеци . Значи знам дека може да се најде во секоја 2ра продавница ама не сакам секаков , од оние без врска некое крзно , сакам така поубав со подолги влакна , да изгледа побогато , во Котон видов еден ама бел и не ми одговараше бојата , ми треба нештп светло кафено , крем или сиво ? И фамозните кожни хеланки/пантолони ? Сакам посолидна изработка , секаде гледам некои лити , без врска , значи подебелка да е кожата така поскапо , убаво да изгледа , најдов на неколку места ама големи ми беа , значи ми треба XS а знам дека е невозножно ама може би ми одговарало и помало ,значи S не доаѓа во предвид
Во кое калиопе беше мислам у трговски,сити мол каде?И ако може да ми кажеш какви беа фустанчињата пошо и јас си барам некои такви убави Фала ти однапредд
prvo izvinete za pecatnive bukvi, no vo momentov nemam dr testatura da ne znae nekoj kaj bi mozela da najdam obetka za celo uvo i kolku bi me cinela?...