Во Bershka во City Mall има многу слична како оваа 2700 ден. е или во евроазија види и таму може да најдеш
Вакви да најдеш во Про Графика или Image што е многу блиску до Про Графика ...или во некоја доста снабдена книжарница со професионален материјал .
Каде може да најдам вакво нешто за кафе,гледав во Веро џамбо 250 ден. ама не ми се свиѓаат каде има на друго место и колку се?
IloveScience види во Штедлер можно е да има, или во Офис плус kala21 во Мамут има, но види во тој во Сити мол, повеќе избор има, само поскапичко е таму.
Девојки,каде има попуст на чизми, ми требаат квалитетни чизми,доста ми е од чизми за 1 година што се кинат..Низ центар,и не претеризам со цените
Да не знаете каде да најдам ваквов дуксер? Значи да биде празен да нема ништо на него бел или црн или розев и поевитно нешто..
Џемперчево, ( па и јакничкава ) знам дека моделот е на Зара ама дали ги има во нашава? И цена да не знае некоја?
Ај провери во New Yorker во Веро - гледав денес некои ташни, не им ја запазив големината баш ама види ги, мислам дека ќе најдеш.
Можеби не е за тука прашањево, но не знаев каде да го поставам: Ми се извалка ремчето на кожен каиш (крем боја), сакав да прашам како да го исчистам или однесам негде?
Црно долго капутче? Во Макпримат се само големи броеви останати а во останите продавнички или големи броеви или пак обични како што веќе имам Така некое поштосно црно долго капутче каде можам да најдам?
Девојки од Штип, што доаѓате за Скопје сакам да ве замолам нешто. Во продавниците во Баргала во скопје нема број и боја од чизмите што ми се допаѓаат а во Штип ги има. Дали може некоја да ми направи услуга и да ми ги земе од таму и да ги донесе во ск? Им пишав на баргала директно од таму да ми ги пратат по пошта или по карго, немале таква опција, само некој директно да ги земе. Ве молам некоја ако сака да ми направи услуга да ми пише во лична порака. Фала ви.
Да ве прашам, знам дека сте пишувале ама не знам каде. Ќерка ми сака маичка со Алекса Периќ од X фактор. Каде да најдам да и испринтам.