Женски прашањево не ми е модно, но барам убав споменар со клуч, за подарок ми е каде можам да најдам??
Flapper, Roaring 20's Дали знае некој каде може да се најде ваков flapper фустан во скопје како што носеле во 20тите? )
Од каде да си купам убав и побитно ми е квалитетен градник?? Значи би дала повеќе пари, сакам нешто убаво. Не знам кои се подобри calzedonia, extreme intimo или lisca? Не сум имала градник од extreme intimo, од овие другиве две марки имам и се добри, (calzedonia нешто се послеби со квалитет за ралика од lisca), ама сакам да сменам и се мислам за квалитетот на extreme intimo. Ако некој има да ми каже како стојат со квалитет, дали одма се деформираат и слично. Значи стриктно за градници ме интересира
Девојчици, итно, најитно ми е! За утре ми требаат Лолита наочарчиња, heart shaped, црвени или црни, какви било, али таа да е формата. Неам време да идам од место до место, ако имате видено некаде, кажувајте утре да им улетам таму.
Анабела мислам дека вакви во Џамбо имам гледано 90% , е сега колку се квалитетни, асални... и дали сеуште ги има е добро прашање Али знам дека имам гледано низ Џамбо како и да е Иначе, дали знаете каде моментално се најефтини Сајос фарбите? Итно ми треба
Tally Weijl,550.Скоро сите фармерки ми се од таму и се многу квалитетни.сеа дали се тие тие јас што ги имам фармерки незнам,ама оди види си
Ваков модел само шарени си купив од зелен пазар лани летото мисечини 600 денари ги земав.Имаше и еднобојни ама па оддамна беше не ми текнува.Провери може ќе најдеш и сега. Само не од тезгите,туку од тие продавничките што се
Јас па ваков модел плаво со бело си зедов од Пренди но уште летото ти зборувам имаше и црни, е сега дали би имало, не знам