Во Штип во Евтинија на едносмерната имаше пред некое време не знам дали уште има, а мислам дека е можно и во трговскиот внатре да има на тезгите
Вакви гледав во Теранова во пролетната колекција. Само не знам за цена. Инаку можеш да провериш во чаршија кај што има продавници за чанти (околу Дестан тука) мислам дека можат да се најдат, бидејќи На Бит Пазар и во чаршијата има се'
Кај да најдам вакви фит-маици, значи уз тело, со средна поставеност на ракави и да не бидат со V-изрез? И дали некоја знае дали има во Fruit of the Loom нешто слично, и која цена се? (Немој да ми кажете Nike или Adidas, освен ако не планирате да ми купите, зашто искрено, не ми се даваат тие пари за таква маица) Фала многу
Девојки сакав да ве прашам дали знаете како се движат цените на фустаните од Lamas. Планирам да одам во текот на неделата за Скопје, па ако би знаеле да ми кажете би ви била благодарна
Некаде низ Скопје, ефтина варијанта на бела женска кошула со сини тенки линии? Нешто во овој стил ко на сликата
Мислам дека имам видено во Певекс, ама видов од автобус на излог изложени и затоа не сум 100% сигурна. Отиди до Певекс, разгледај, може ќе најдеш нешто.
уффф во манго имаше пред некои 2 недели мислам и беа 800-900 денари и мастилни исто имаше, гледав во сити мол... сега незнам дали има сеуште провери
^јас имам вакви од Tally Weijl ,тогаш ги купив 1000 и нешто,а сега ти се 550.незнам дали има уште,иди провери
Od onie belite koshuli sto se nosea, samo da ne bidat prodzirni, bilo kakva boja i cena ako znaete? Itno mi e
Каде има во Скопје вакви crop-top корсетчиња? И цена одприлика да не знаете? http://www.teen.com/wp-content/uploads/ ... -gomez.jpg