Како на вторава слика само со сребрени патенти беше преплавен Пренди по 500 и нешо мислам дека беа, значи очекувај скоро секоја девојка да има бидејќи по 500 парчиња испродале само од еден бутик. Имаше и во мана фешн 800/900 денари беа Видов и во Евроазија .... така да не верувам дека ова ти е тешко да го најдеш
Офтопик Spoiler Епа тешко зашто кај видов,немаше.Во евроазија не сум била ама ќе идам супер ако има, но бев Бершка,страдивариус и немаше. Во мана исто бев,не видов. Од пренди не купувам а не ни влагам поради лошиот квалитет. Како и да е фала,и незнам што ти е за неверување дека ми е тешко да најдам ваков капут стварно не ми е јасно.
Ова е тул, доколку сакаш да ја шиеш има ваков материјал на битпазар/женски пазар .Конкретно иста ваква сукња тука немам видено.
Бев минатава недела и имаше една продавница на самата главна улица од десна страна.Само за јакни капути беше и беа доста ефтини.Мене најмногу што ми се допадна еден кремаст долг онака баш за во зима 1300 денари беше а за кратките не прашав ама имаше многу избор.Само капути беше цела продавница.
Девојки да ве прашам дали сте виделе нешто слична на оваа јакна, ја гледав во new yorker но прескапа ми е за пролетна јакна а капак на се не е толку дебела да се носи на посвежо време. Сакам со кожни ракави и тексас. Ќе ми биде од помош било каков одговор. http://www.newyorker.de/fileadmin/micro ... 08_084.jpg
Има попусти низ градов на патики - во аутлетите во Борис Трајковски, City mall......??? Сакам да си купам едни бели патики: Nike, Puma или Lacoste!
^ Вакви во Ламас има 100%, ама изгор скапи се. Мене искрено смешни ми се ваквите фустанчичи, ама кога веќе толку сакаш да пробаш, да знаеш дека таму треба да се упатиш.
во Office Shoes сити мол имаше некои обувки,одбираш 2 пара од тие и едниот го плаќаш 1денар.и во Sport Vision сити мол мислам дека има попуст. https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 9654_n.jpg
Не да се смешни Има циркони само на тие места кои не треба да се видат А за цените да не правиме муабет. Можеби вака на слика изгледаат интересни ама во живо се многу кичасти