Eli25 јас би ти препорачала да си земеш на Ползела ќе ги утепаш од носење најбитно тешко се кинат и ептен затегаат не ризикувај за на свадба па да ти се испушти некоја петља и отиде хулахопката ќе мораш резервни да си носиш со тебе. Ептен ако имап долг фустан Санда има добри ама по некое време се шират и ко торби стануваат ама за 100 ден немошеш да очекуваш повеќе. Јас така се зезнав со Пенти купив од оние месо боја 15 дена со линија црна позади за нова год и при облакање ми пукнаа и реков никад више иако сјајот им е умерен не е толку нападен. Инаку ако имаш време за шетање во центар кај бившо Астибо имаш продавница ама да ме утепаш не ми текнува како се викаше ( знам има на излог бањарки,пижами) има Јадран хулакопки хрватски се доста евтини со предобар квалитет. Знам едно време ги имаше и во Веро (инаку продавницава ја има и во 3 бисера одма,зависи на која релација си 15 дена ти се околу 50 денари,не светат многу ама јас би ти препорачала 20 ден околу 80 мислам беа и не се многу дебели. Проблем е само како ќе начекаш бројчиња инаку се одлични штета што ги нема кај нас инаку има ептен добри дезени и за мали и за големи. Не се успоредуваат со квалитет на Санда и Пенти. Имам едни 60 денски зимни си ги купив од Загреб 3 години ги имам и уште се како нови. Него у план сум да купам фармерки со висок струк,кај можам да барам низ градов? Не сум нешто за шетња да не губам време и црвено сако кај можам да најдам ?
ЈАООО Значи аман веќе вакви барам од времето на Ное. Некој да не видел по Бершка,Манго, Зара или други продавници? Денес бев во Мана ама што М број, мене ми треба S или XS.Многу ми се хитни. Фала многу Spoiler Бели или црни неврмајнд
Девојки сакам да ве прашам каде можам да најдам некоја убава тегет ташна до кај 600/700 денари низ Скопјево. Поздрав !
Ни мене не ми изгледаат кичесто најискрено мислам и дека не би била таа цената да беа кичести и смешни но сепак за вкусовите не се дискутира. Инаку MalaMedena и јас барав вакво фустанче, видов во Ламас и во еден бутик накај Бит Пазар, спроти факултетите му доаѓа ама цените беа од 400 евра па нагоре. Се распрашав и за шиење ама бидејќи сите камења се рачно везени и шнајдерките ми бараа толку одприлика од 350-400 евра нагоре и плус камењата што треба да си ги купиш сама а одат на кг одприлика 1000ден. Така да за вакво фустанче доколку немаш некоја блиска шивачка да ти го шие, ќе треба да си ги прежалиш парите
Irrepleceable без тоа додатокот, само обична кутија ваква има во Базаро, различни големини и евтини беа