Каде да најдам убави кондурчиња/патичиња? Не сакам ептен спортски патики...баш гледав во nike, sport m, runners...се се некои преспортски модели...се мислам и за овие окфорд-киве, преслатко ми излгедаат, додуша имам едни ама плускавци ми прават. Сакам да се меки и да не се претенки. еве нешто што ми се свиѓа или нешто вакво само некоја неутрална боја, кафеаво-крем-сиво...
мислам дека пред едно 100 години во стружанка имам купено ако не се лажам и не беше скапа ама не се сеќавам колку беше... стружанка во бисер има знам и во центар карши соул паб, ама сигурно и на друго место има.
Во Џамбо горе, има и на дување и има (според мене многу подобри) - полнети со нешто внатре (многу се меки). Од овие вториве купив за 180 ден.
Да си земеш од тие што се полнети со нешто внатре Нема позаразно нешто од тоа, кога и да видам такво во продавница, обавезно го допирам 2-3мин
Во Веро Центар има,во делот кај перниците,таму блиску до бебешките работи се. Има најразлични бои,јас си земав пред некое време.
Девојки барам од оние патиките до глужд и доле со штикла ( сеедно внатрешна или надворешна штикла)? Продавница и цена?
Девојки каде има дифузер за коса ( или поточно додаток за фен за коса ) за да можам домашно да се фенирам? Не е битна цената, туку каде да побарам?
Кошули во Ноел во ГТЦ, каиши исто во ГТЦ во Дуки Дасо. Додуша кошули и каиши секаде ќе најдеш за пристојни цени, ама за квалитет ти кажувам ова е ОК.
Јас моите ги земав 7.400 на попуст во Конверс во ГТЦ, пониските се околу 6.000. За поевтини да ти кажам не сум видела, а барав насекаде.
И јас мислам дека со секој фен си оди дифузер, сите се различна марка и големина и слично. Единствено да видиш на бит пазар да има случајно, види и што марка е и моделот на фенот пред тоа
Девојки полудев за овие беливе пантолони и блуза на max&co. Видов дека продавницата ја има во рамстор. Дали знаете колку пари се?
некои фармерки,јаки, ххх онака со мноогу малку еластин,кои ја прават формата на телото-нозете затегнати ..неможам да најдам слика