Грл антицелулитните се на попуст само работата е дали ќе најдеш. Затоа провери си Едит: Вие зезавте за ова?????? Јас кога ки прашував продавачките кај се антицелулитните на попуст они ми викаа оди побарај таму ако останало нешто Или они немаат поима што има во маркетот или некој тука се зеза
Aбе има не е априлилили ајде.... е сега дали се со поминат рок не знам! ама кутивчињава се прилично нови, не се пожолтени + грл, немој сатва! јас лично не сум задоволна воопшто луѓе последен пат има!!!!! не се шалиме, поготово за вакви чувствиелни теми eдит--- абе се потрошиле еве мајка ми беше да ми купи шампон лореал за опаѓање на коса, и немало ајде не плачете
Леле а јас на братучетка ми и се јавив да оди до Тинекс да ми купи Ахх жени да почекавте барем до први април, и јас будала кај даваат Гарние за 140 ден Ај по се изгледа Сатва ќе земам утре од Зегин и јас .
Вчера во Супер Тинексот имаше, јас баш синоќа бев и ги видов (не купив додуша). Ама немаше уште многу, ако ви е близу на некоја што побрзо одете. Како и да е, јас имав ваков гел, пред да забременам си ги средив нозете со него, супер ми ги направи (а тоа што бременоста пак ме наполни со целулит е друга приказна ).
кутрите ние женички не се вознемирувајте што би рекол али риза, ако нема скопје слободно кажете ние од другите градчиња ке ви пуштиме
Шега на страна,стварно немало повеќе.И од дистрибутерот се повлечени,ова инфо од пред 10 мин.а продавачките не знаат зошто,ама веројатно тоа било акција само за денот на жената и тоа не од тинекс,туку од баш застапникот на Гарние за Македонија.
Имаат акција во Супер Тинексите, значи тоа се тинексите кај Раде Кончар, кај драмски во Карпош и Годел, акцијата трае веќе една недела изгледа до недела трае, така да доколку има на залиха ќе најдете. Ова од сигурни извори и не се при крај со рокот
Па еве прееска немаше никаде и тоа продавачките кажале дека дистрибутерот ги повлекол. Мимс,слабо рано ти текна да не известиш.
хммм...не се повлечени...баш прееска бев до супер тинексот кај раде кончар и имаше цела полна корпа. иначе си купив два сигурно ке има и утре , а рокот на траење е до 2012
Garnier има и во супертинексот кај драмски во карпош...околу десетина останати....јас си земав два вечер ке идам уште да земам
^Има На ул.Максим Горки ако знаеш каде е..Таа улицата што е паралелна со улицата од Тренд накај МекДоналдс што води,значи улицата од другата страна на Тренд Ваљда ме свати
хахахах... Па зависи, ако ти се даваат 1450 за хулахопки со одличен дезен но дебелина од 40 дени, тогаш се џвакаат. Се зезам, претерано се големи...
Има во Евроазија, баш розеви и сиви. 1700 денари се. А имаше и во продавницата спроти кино Милениум по 500 денари кафени