Најдов вакви организери во Џамбо,има пластични за 50 денари за градници/ѓакички и вакви платнени со коцкички како прегради за чорапчиња или фино здиплени ѓакички,тие се по 120-130 денари. А,да и има и организер за ташни. Не знам дали памтите отеков по темиве за тоа каде да најдам и цело Скопје го свртев и конечно најдов во Џамбо.
Вакви шорцеви? Значи да не бидат подвиткани доле и широчки како на сликава Некои како тие на првата слика и не мора да бидат црни
ваква нијанса има во двобојните палетички на аура, бројка 858 околу 260 денари мислам дека беа, а добиваш две нијанси кои можеш и да ги мешаш... (последно ги имаше со гратис- сјајче, не знам дали уште така ги има )
порачај си од Мана или ако си од скопје појди им директно https://www.facebook.com/MANAfashion/ph ... =3&theater Другарка ми ја нарача преубава е поззз
Итно ми е значи дали знаете каде има убави и интересни новчаници ама да не бидат скапи..Ве молам ако знаете одма казете
Вакви фармерки некаде низ Скопје? Незнам какви точно бараш,ама мене во Roxy тие што ги имам гледано ми се интересни,околу 350 до 550 се,зависи од големината.И во Pull&Bear ми се допаѓаат,интересни шари имаат некогаш.Зависи какви бараш.
Девојки ве молам посочете ми некои продавници каде што има свечени фустанчиња (нешто како за на свадба, матура..), по можност со пристапни цени, во било кој град кој е во близина на Скопје. Итно ми е