Во саботата бев во Скопје буквално во сите продавници има секакви од најсветли до најтемни, кратки, долги ... а цените барем за мене превисоки од 1500 денари па нагоре, во Манго се по 2500 денари
Општи прашања Не би ти препорачал бели фармерки јас имам една дамка и амин вадење,поубаво земи си кремасти некои фармерчиња.
Аj и тука да прашам Сакам за 1ви април во слугинка да се маскирам,ама поjма немам каде би можело некоjа штосна кецела да има.Или па немора нешто штосна да биде.Пообична да не jа носам на маjка ми со пиперки на неа,шарена во разни бои Да не сте виделе негде случаjно?
Каде би можела во Скопје да си купам некоја убава плик чанта, по можност кремава со златни детали? И која цена?
Плик ташни имам видено во Дуки Дасо, ама не знам која цена се. Едно време имаше и во Базаро, можеш и таму да провериш, а има убави плик ташни во Шутка и се 200 денари. Имам гледано и во Теранова и Калиопе. Сигурна сум дека има низ многу продавници низ Скопје, а и низ чаршија може да се најде нешто
Каде можам да најдам квалитетни градници што нема да се растегнат брзо? По можност не многу скапи и да има поголеми бојчиња. Фалаа
Порачај си од Асос, има преубави. Spoiler Ако сакаш прати ми ЛП, ќе ти пратам линк јас каква крем со златно имам купено од таму и плус некои други шо ми се свиѓаат.