Јас само во стружанка на битпазар имам видено и купено. Уште пред 3-4 години ги продаваат, али дете ко дете 5-6 пара до сега кај ми паднале ова - она ги имам скршено, сега имам само 1 пар од таму здрави, тие најдолго ми издржаа, не ми паднале до сега.
Девојки каде низ Скопје можам да најдам убав ранец со поинтересен дезен? Не ми треба нешто квалитетен и скап, не носам ранец ама ете на екскурзија сум наскоро... Така да поефтина варијанта од нешто вакво
Во Principe има вакви патичиња со цветни мотиви. Белите беа преубави (многу слични на оние од првата слика), ептен ми паднаа во очи и мене, а мислам дека беа седум-осумстотини денари, не се сеќавам.
Незнаев каде да пишам пас еве тука ако не е за тука кажете каде да пишам .Ми требаат магични свеќички оние кога ќе ги дувнеш пак што се палат знаете каде да купам во скопјево ?
Sestrami kupi bas pred nekoj den slicen skoro ist na ovie vo Terranova,imase dezen so animal print,i so crno beli linii(1300bea)...A imas isto i vo City Mall(Bershka,Parfois)...