Каде би можела да најдам црна,трочетвртна сукња да биде права,само не сатенска,фала Да не биде над 800-1000ден
Девојки случајно некоја де не знае како се движат цените на касио часовниците,сакам да и купам на сестра ми за роденден,инаку и јас си купив гарниер антицелулит и го има во супер тинексот во капиштец
Баш во теранова гледав пред некој ден, на долниот кат, на попуст се, беа расфрлани, ги имаше многу, по 200-300 денари. Не се нешто посебно, ниту дизајн, ниту квалитет, ама јас си купив исто за вежбање не ми треба ништо посебно, колку да служат
Па трн и клп мн мн не ги есапев ко опција,зошто кога и да барав таму маички или се некои посвечени со апликации или со некои текстови,или со астрономски цени што невреди да дадеш толку за везбање а и мн не сум задоволна од квалитетот на овие две продавници,ама ко за везбање ке пројдат фала на инф,ке погледнам обв
Вакви сиви (можеби нешто по различни од овие) гледав во Албатрос во ГТЦ ама пред повеќе од еден месец. Можеби се уште таму
јас имам вакви слични сиви се, само со пониска штикла, си ги купив од гари во бт ама есента и беа 350ден провери таму
Не се сеќавам Гари е кинеска продавница и не дека имам нешто против кинеските прозиводи, но 300 работи се изнаслушавме околу канецерогените супстанци и квалитетот. Кога е во прашање кинески производ јас искрено сум голем скептик и не би купила ништо од таму. Можеби грешам, дај боже да е така! Сепак пре би си купила нешто малку поскапо можеби и тоа нема да се погоди квалитетно ама барем мирна ќе ми биде психата.
во ред за тоа и јас имам слушано, но веерувај ми дека имам купено чизми зимата од една друга продавница и тоа прилично поскапи, па кога видов беа иста марка како и тие од гари, така да ретко може да се најде нешто квалитетно, барем во помалите градови, се е кинеско
Барам вакви получизмици, штикли , балетанки шо и да било само во ваков дезен, исто така барам и материјал...ако ми кажи некој шо знај кај има многу ќе го сакам , очајна сум
^ Имаш цела тема за тоа. Девојки, веќе подолго време барам тиркизно ланче со знакче peace. Вака нешто: Само да не е пластика бидејќи мразам пластичен накит. Сретнав едно тиркизно, мало, ама беше 500 денари. Не ми се даваа баш за едно толкицко, а и не беше ништо посебно. Дали сте сретнале некаде низ Скопје?
Е јас сакам баш нешто вакво. Да се надеваме ќе ги донесат у евроазија А слични имам видено во Дора во Гтц 2400 денари беа. И има една продавница на бит пазар на самата станица таму има исто оваа боја и со отворен прст напред. Таму се 1550