Обични црни пантолони или црни фармерки на попуст некаде низ Скопјево? И црни балетанки?? Од овој модел,ама црни?
За низ Ск незнам ама буквално исти вакви црни балетанки видов пред 4 дена на фришоп кај Дојран марката беше Мигато а цената 31 евра.Многу убави беа а и доста квалитетни ако имаш можност појди до таму ако случајно не најдеш во Ск.
Баш вакви видов во Лептокарија денес, незнам колку беа во таа првата продавничка што е на ќошот. Што гледа на страната од бензиската. Незнам точно како се вика Имаше секакви боички Само нзенам колку пари се, обично имаат таму поефтинки работи
Како првите исти во Персин https://www.facebook.com/276845400259/p ... =1&theater Овие се во Куманово, ама вршеле достава насекаде низ Мк.
Персин вршеше достава до пред 1 и пол година. Што значи нема повеќе достава, во претходните постови напишав..
Во Мана фешн ги имаше пред еден месец, два можеби, а во Пул едн беар купив вакви само волетови, тоа беше кога излезе пролетната колекција.Пројди види не би требало да им се продадени, имаше во повеке бои.
Пробај со сода бикарбона,но не претерувај не треба секој ден .Триј ги забите 2 пати неделно максимум.Мене ми помага но минимално. И друг начин и најдобар отиди си на стоматолог,ќе ти предложи он најдобри начини,има повеќе методи.
незнам која беше причината што ми ја избришаа пораката но јас ќе се обидам уште еднаш бидејќи многу ми треба.значи дали некој знае каде прават слика карикатура и по која цена,освен во рамстор..имам само 4дена време...фала
Сега гледам што сум напишала, значи понекогаш сум стварно изгубена. Во Страдивариус ги зедов, ги помешав малку... .Инаку 1200/300 се.
Девојки каде можам да најдам ваков модел на чевли? Знам дека лани ги имаше во Зара ама не ги купив. Сега не сум шетала баш да разгледам, па би ви била благодарна доколку ми дадете информација. Би било пожелно да се црни или крем, ама и друга боја доаѓа во предвид. Цената не ми е најбитна, ама да не биде некоја ептен ненормална, да треба цел месец леб и сол да јадам за чевли да си купам Благодарам