Убави тренерки, од оние оригиналните што се на спортските марки кај може да се најдат? До кај 3000 денари отприлика?
Побарај на Бит пазар, има една продавница Европа тектстил мислам дека се вика и таму стално има убави тренерки на Адидас. Цената им е 2500.
Продавницата ја отворија минатата сабота и јас бев таму, значи многу е голема и има убави работи се познава дека се е квалитетно не е само покласично има се од маички, кошули, џемпери, сакоа за млади меѓутоа цените се од 1200 за блузи или некое потенко џемперче па нагоре значи тоа ти е нешто најевтино ...
Здраво дечки, знам дека прашањето не е за тука ама ме интересира каде би можела да купам салотејп во боја, или со некои дезени? Фалаа
Ти благодарам, во понеделник ќе одам ќе видам. Уште некој ако знае нека пише каде на друго место да барам, итно ми треба за роденденска забава
Каде можам да си купам елегантен фустан може и долг и кракот така за по полнички а да не е прмногу скап благодарам
Женчиња, да не знаете каде можам да најдам градник, како оние силиконските што се, кога си со гол грб што се носат (смотано објаснувам) знаете на што мислам. Е таков, ама да не се силиконски пошо тие ако се испотиш паѓаат, се одлепуваат, на вакво нешто мислам
Женчиња, да не знаете каде можам да најдам градник, како оние силиконските што се, кога си со гол грб што се носат (смотано објаснувам) знаете на што мислам. Е таков, ама да не се силиконски пошо тие ако се испотиш паѓаат, се одлепуваат, на вакво нешто мислам
Лани јас ваков барав за матура и видов дека имаше во Топ-шоп, тогаш и на некој попуст беше. Провери на сајтот нивен дали уште имаат.
http://www.topshop.com.mk/ubavina-i-zdr ... adnik.html еве ги има во топ шоп.. и јас сакам да си земам таков но незнам колку ке ми ги држи градите бидејки јас имам големи гради и незнам дали вреди да го земам да не биде џабе парите. Дали некој имал искуство со ова?
Јас си купив вакво во летото, црвенко беше, од NewYorker, во тоа трговскиот близу до железничка што е, има веро маркет долу
Каде да најдам спортски хеланки за вежбање.Значи не памучни туку со ликра или какви и да се за вежбање?Али да бидат и ефтинки