Ако се од новата колекција има да си почекаш едно година дена додека дојдат кај нас. Ама ко што знам во Евроазија немаше чевли, зарем почнаа да носат?
па мислам дека се од новата колекција, инаку искрено во евроазија не сум била долго време затоа и прашав да не случајно почнале да носат. Или ќе треба да ги преболам или да ги порачам по некој ако оди странство, пре пре преубави ми се
оригиналот незнам колку би чинеле,а некоја имитација негде до кај 400 ден можеш да си најдеш.Во Шатце пред 2 месеца сите наочари беа по 200 ден имаше и вакви.Оди види си би требало уште да се иста цена
Не знам каде има вакво, но знам дека фризерката го порача од некаде и го проба на мене и не беше ништо посебно, како со плетенки ми беше виткана косата
вакви му купив на дечко ми од ботони, 600 денари беа.... а има и во бисер најдолу за 200 ден вакви ама не пишува на нив ништо...
Ова најчесто го има во оние комплетите кај што имаш и пегла и фигаро... Една моја другарка го има тој комплет и го има тоа, ја правев косата јас и ептен убава ми искочи, на подолга коса поубаво стои... Побарај негде таков комплет и прашај дали го има тоа внатре или некоја фризерка прашај од каде го земала..
Да ги прашам Битолчанките на форумов дали има убави пролетни палтенциња во Бт. по кој бутици и по можност цена да ми кажите Утре одам Бт па се надевам ќе најдам нешто.
Девојки крем сако како што се носат сега како со поткренати ракави каде да надам?Гледав во Вип ама големи броеви се а во Манго 4700 изгор скапи.Сте виделе ли на друго место некаде?
од 5000 до 6000 илјадарки беа. Тука некаде. Превртена кожа. Крем, сиви и црни. Нема бели ко на сликата. Иначе еве го црниот модел Малце се скапички, со оглед на тоа што модел е актуелен ќе го има и за поефтино.
Девојки каде да најдам фустанче со принт, апликација? Знае некој? Барам и не можам да најдам, само цветни по дуќаниве сретнувам