здраво девојки...гледам дека многу од вас кажуваат дека има убави работи во шутка и доста поефтини па ме интересира дали има убави балетанки малце шпицасти во секакви бои, убави сакоа, суќнички, нешто по убаво како што има по скапиве продавници низ сити мол
Ме интересира во недела кои продавници и каде работат во Скопје, бидеќи планирам да одам но не сум од таму и до колку часот работат? И каде да барам кожна(скаена) суќна ама да шири надолу до над колена некаде?
Квалитетни врвки за патики некаде да не видел некаде.Само не од пазар.Го губат сјајот на бојата за 10 дена Ако видел(а) некој(а) некаде ќе го замолам да пише тука или на порака.
ефтини мокасинки или оксфордки? лани си најдов мокасинки за 500 денари во лептокарија ама сеа нема :/
Вакви фиоки/кутии за складирање на накит и облека? Ми требаат различни големини, а да се бела боја. Знае некој????
Девојкии знаете ли од која марка е фустанчево , каде би можела да го најдам , или страна од која би можела да го порачам ?
Дали во продавничките кај Кислеа Вода (кај рампа) можам да најдам убави балетанки? Лани знам таму имаше многу избор, али дали знае некој дали и сега има ?
Пенти продавница освен во центар до Краш има ли на друго место? И дали некоја го има и е задоволна од мидерот од колена до под гради што го имале?