вакви црно бели на линии има во теранова,999ден беа..а има и во сити мол,но не памтам точно во која продавница беа (бершка или страдивариус)
Девојки дали девојчето Ива од Капиштец работи само со нарачки или може да се купува и без претходни нарачки како во обичните бутици?
Еве ги истите, сега ги најдов, до кај 150 денари со достава. И јас ќе си порачам http://www.aliexpress.com/item/Hot-Wome ... 56107.html
Оваа година сум полуматурантка и ке одиме во Охрид на полуматура, па дали имате видено некое убаво фустанче како за полуматура, НЕ теткинско, во City mall?
Каде да си најдам тексас кошула, да не биде темен тексас ниту пак премногу светол, под 1000ка ? Не ми кажувајте во Мана фешн, си купив од таму темен тексас и од другите што им беа на фан-страната ниту има бројче, ниту пак модел.
Фустанче како за полуматура сигурно ке најдеш во Зара, Страдивариус, Пул анд беар, а помини и до Бенетон во ГТЦ би требало да најдеш нешто и таму.
сигурно ке најдеш некои слатки фустанчиња ако сакаш кратки широчки во зара или бершка, исто така ако те интересира има многу убави фустанчиња во гтц на 3спрат 2се една до друга по 1100,1200 и голем избор има
каде има долги фустани во скопје за на свадба ми треба ама да не се такви светкави и да е до 2000,2500 мах. нешто слично