КАДЕ МОЖАМ ДА НАЈДАМ КРАТКИ ПАНТАЛОНЧИЊА ВО ВИД НА ФУСТАНЧЕ.. ОДНОСНО ОД НАДВОР ДА БИДЕ КАКО ФУСТАНЧЕ А ВСУШНОСТ ДА СЕ ОБЛЕКУВА КАКО КРАТКИ ПАНТАЛОНЧИЊА?
Каде има вакви очила за сонце или барем слични ? немора рамката да им е толку дебела, важно обликот да им е тој
Девојки каде можам да најдам морнарски капи, ми требаат за девојачка вечер Видел некој некаде низ Ск?
Морнарски капи има во Џамбо, баш ги заприметив. А мене ми е потребно вакви панталони, немора да се маслинести,може и црни, па и на попуст плус?
Здраво Имам многу важно прашање и премногу ке ми значи ако ми одговорите, Многу сум скептична у врска со шиење на фустан и едноставно неможам никако да доверам такво нешто на некого и се решив да купам фустан за матура. Е сега, ми треба обичен фустан, уз тело, корсет најобичен значи затоа што планирам на него некоја шивачка да везе камења или лепи како тие фустаните од Шери Хил или Џовани што се модерни. Дали знаете каде низ скопје има бутици за посвечени фустани, матурски ама да не се на пример 350 евра како Ламас или Шери. ???
Да не знае некој дали имаат страна на фб , продавницата за чевли што е на рекорд до Специјал (4ever мислам дека се вика ) ?. Bе молам ако знае некој да ми прати линк , итно ми треба
Во дуќанчињата на Бит Пазар ако побараш можеш да најдеш нешто едноставно за ефтини пари. Во продавниците за материјали, исто таму, мислам дека ќе најдеш и камчиња.
Зависи какви бараш - дали марка или не. Ако не - штиклите во дуќанчињата на Бит Пазар, кај автобуската (кај Зегин) во тој ред, се движат од 800-1200. Оние што се баш сега во мода и новите модели ги има и за 1050 ден. Јас си купив и сум задоволна Истите во Центар мислам дека се малку поскапи - на пр.видов убави штикли во Горица Трејд во ГТЦ за 1600 ден.
Па јас од Рома од Битола на попуст си купив кожни за 2000 пред Нова Година среќа си ги начекав. Не сакам шпиц, сепак фала ќе разгледам низ ГТЦ
феминки(ци) некој да видел машки ролки(блузи)во скопјево.Влегов во 10 дуќани и не најдов ништо.Велат сезоната поминала
Од каде да си купам електрична четка за заби во Битола? Побарав ама не можев да најдам plz кажете ми, сакам денес да си купам.
Во веро немаше, прашав и во Зегин не продавале. Можи треба и во другите аптеки да побарам. Фала сепак.
missfortuna за Битола незнам, ама гарант имаш некој во Скопје што може да ти купи, електрична четка за заби имаш во Џамбо и тоа со две четки, значи имаш нова резерва за покасно 150 денари мислам дека ја купив, а супер е.