да не имате видено вакви слични шорцеви ама малку подолги? овие се од зара ама мене ми требаат подолги.значи овој модел-широки ама и подолги до кај над колената,бојата не е битна.фала унапред
Ех срцка да си бев во Скопје. Златно Скопје се можиш да најдиш. Имам многу другарки во ск ама да не ги малтретирам сега, ако не најдам во Битолава, ќе му речам нив да побараат.
Видов такви маички во Мавровка од задната страна во една продавничка..имаше со Celine Paris и YSL..само не знам која им е цената
Spoiler Палто од ваков вид во Скопје? Не мора тие бои, ги ставив сликиве да доловам дезен, твид сако ќе му дојде, или така нешто. Гледав во Зара ама скапички, како капутче да купувам, а.
Вакви патики? Имаше во New Yorker, но не верувам дека уште има останато И цена ако може. (Знам дека ги има на алиекспрес, но ми требаат за поскоро)
Во Певекс имаше пред некое време слични околу 350 денари мислам дека беа, можеш да провериш може има останато
Има ли вакви чизмички некаде низ Скопјево, или да ги порачувам од АСОС? Ми се чини ќе ги има во Сити Мол, ама немам прошетано натаму скоро.
Има уште Јас си земав пред 3-4 дена. Ама оди во Џамбо, не во Сити(пошто останати се само големи броеви).
Не е за тука прашањево, ама не знаев во која тема да прашам, па ќе ме извините. Каде е продавницата на Ферги во Скопје? Во ГТЦ имаше..ама не можев да ја надам, па викам да не е преместена некаде на др место. Сакам да разгледам за куфери..па не можам да ја најдам... Или уште подобро, да не имаат сајт каде што можам да ги видам производите со се цени?