Девојки знаете дали утре ќе работаат продавниците во Веро центар? Поточно ме интересира за штандот за козметика што е долу кај b-watch
Во брзо време да не сте виделе некаде по пазарчињава боди со долги ракави ама не ролка? Зошто јас кога и да отидам на Бит пазар неможам да најдам И цена од прилика? Зошто во Стружанка се на пр. по 500 ден.
Би требало да има по продавниците за трудници, а во краен случај можеш да купиш обична маичка без принтови и да најдеш на интернет нешто слично, па да ја однесеш на лепење.
Здраво Кој знае да ми каже каде прават КЕРАТИН ТРЕТМАН со којшто косата 3-4 месеци се обновува а и не треба да се пегла. Една девојка рече со овој третман ке немам потреба од пеглање на косата, само се суши и се чешла Барам во Скопје а и цена ако некој знае
Ми требаат фармерки, долу тесни а горе со нормален струк. Ни многу плитки ни ептен високи, ама тенки . До под папок да бидат а доле не е битно, само да се ептен skinny. Ииии да не се кој знае колку скапи.
Во Центар знам за три места ама се движи од 3000 па нагоре, во Драчево има едно место по набавна цена, поточно од 1500 нагоре. Имаш во Бубе Студио Ин во Центар, ама околу 4000 ми се чини беше сигурно, најмалку. За поконкретно пиши ми ЛП ако те интересира, ама студиото во Драчево за жал не знам како се вика, само еднаш сум била ама ќе земам бројче следниот пат бидејќи сум презадоволна од фризурата.