во сити мол во една продавница за трудници (не ми текнува како се викаше точно)горе ,имаше на излог вакви два три модела преслатки беа
Не е точно дека со Кератин третман не треба да се пегла косата, само првиот пат кога они ке ти ја измијат испеглат е поразлична, наредниот пат веке си е иста како претходно, е сега кератинот третман ти е малку како третман на косата повеке од маска, и во секој случај е добро, но мислам дека за тие пари може да се купат шампонот и маските и добар период да си ги имаш. Лично имам правено кератин третман кој ме кошташе поефтино бидејки го правев во мојот град а не во Скопје, сега си имам купено добри шампони и маски и многу лесно ја обликувам косата.
Жееееееееееенски ве молам известете ме ако најдете ваква ташна (clutch) било каде во Скопјево, само ми треба праска/беж/тиркиз боја. Било која од нив! Морам да најдам ваква ташничка за матура па што сака нека е Не мора да ги има тие за прстите горе, само ташничката да е таква.
И јас барав насекаде, нигде немаше... Единствени беа оние од пред 1 век што се сатенски никакви. Се разочарав и на крајот од алиекспрес си порачав.
Фала ќе проверам! лЕЕЕЕЕЕЛЕ ќути еј, пола Скопје го превртев од грди погрди,а тие убавите не ми одговараат, само овие три бои и толку.... Се заљубив во тие на алиекспрес ама не верувам дека до матура ќе ми стигнат. Еден обичен прстен чекав 2 и пол месеци, а не цела ташна. Ќе барам под дрво и камен ама ќе најдам
Мене за 2 недели ми стигна... Сеуште имаш време да пробаш moda-i-stil/onlajn-proizvodi-iskustva-i-kritiki-t20081/90.html#p2030007
Вакви имаш во Маниа (ваљда така се викаше продавницата за ташни,марами,каиши и сл), во Буњаковец, гледа према Партизанска, после Краш е, нема шанси да ја утнеш. Ако не се лажам имаше повеќе бои, а цената им беше над 1000.
Каде да си купам ваква кошулка, класична со кратки ракави? И цена ако знаете не е на одмет. Бојата не е важна. http://www.vibrantsocialmedia.com/image ... e-1299.jpg http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... DYWdDsE7rQ
Мала црна свечена ташничка за на свадба? Апсолутно не ми е битно дали ќе е плик или ќе се носи преку рамо, важно ми е само да ја најдам под итно и да ја купам, и тоа по можност поевтино! Мислам, се вика ли на свадба само една недела унапред?