Сукњава е од Страдивариус.Ја пробав најмалиот број и ми е големка.Цената е 1290.Да ми стоеше убаво ќе ја купев,ама коа не ми стои толку убаво не ми се дава толку пари.. Низ Скопје некоја ваква поефтинка?
Вчера случајно видов во Певекс, еден тон вакви сукњи има, имаше и буквално иста, црна како на сликата. Мислам дека беа 199 или 299, не ме фаќај за збор, не загледав убаво, ама имаше солиден избор. Од бројчиња беа останати најголеми и најмали, па може ќе си најдеш нешто
Ако планираш да одиш на пливање подолго време ти препорачувам да си купиш професионален од продавнициве за спортска опрема, на Спидо ти се најдобри јас пред неколку години начекав за 1000 денари ама сега мислам дека се поскапи. Ако купиш обичен многу брзо ќе ти се уништи и избледе од хлорот.
Колку се машкиве маици од Најк кај нас по продавнициве за спортска опрема? Претпоставувам дека се оргинални на Асос но имате некаква информација?
Маиците во Најк се во просек над 1.500 денари, а на Асос сите брендирани производи што се продаваат се 100% оригинал.
на фацебоок има една група многу е добра има секогас интересни понуди на накит тобицки за поклон, бонбони за свадби и друго и стое најинтересно ич не се скапи постојано ја пратам ви предлагам и вам еве линк https://www.facebook.com/groups/223411834518931/
Charlottexo ima vo sutka mn ubavi odma karsi stanicata koga cekas bus za nakaj doma mn evtini ima a ima isto taka vo edna prodavnica vo trgovski na prv sprat e kaj sho e sprinfild odma tuka e.. pishi sho napravi
Знаете каде би можела да најдам тесни светли фармерки,али по можност да не се скапи многуу.Фала ви многуу однапред
Некаде низ Скопјево фустан долг обичен сеедно дали еднобоен или шарен само не цигански значи прав наједноставен ко за преку ден?Да не е по 1500 или некои уфурани цени мислиш рачно везен е )
Дали имате видено скоро негде комплет попуст за фризура и шминка, поефтино, до 1200-1300 денари. Фала
Ke ve zamolam nesto.Dali znae nekoja od vas kade bi mozela da najdam vakvi silikoni vo Skopje? Mi trebaat za 10 dena,megutoa sakav da go probam fustanot so niv.Dokolku znaete,pisete mi ve molam.Se izvinuvam za tastaturata,od mobilen sum,nikako da se smeni.Odnapred vi blagodaram mnogu,so nadez deka nekoja od vas znae..
Девојки каде да најдам слични вакви вакви,во крем боја?Не да бидат исти вакви,битно елеганти сандали да се.Помагајте итно ми е! . Пс.или пак ако ви текне на некоја продавница со елегантни чевли па да барам ,дајте повеќе предлози Spoiler цената не ми е битна