Роси па и тие на сликата не се скрос бели, а тие во Бата не беа баш кремави, повеќе на бело, т.е баш ко на сликата ми одеа, со мала разлика во нијанса...и да толку се околу 5-600...
Не знам точно како се вика продавницата ама ќе ти објаснам се надевам ќе ме сватиш. Во трговски кога идеш од кај Теранова, пред продавницата за чорапи, хулахопки ќе свртиш лево, одиш право, право. И десно има продавници едната е таа а другата за облека за мали деца...се надевам ќе ја погодиш... Имаше многу убави, а и до 2000 мислам беа, ако не се лажам.
некој погоре спомна дека на антицелулитните креми во рамстор им завршила акцјата, јас сега бев има уште многу комплети за 199 си земав еден, дома имам едно цело и ќе се борам сега до кај мај месец!
Имаше слика на слични балетанки со малку поинакво цветче во крем боја во списаниено во јуник, пишуваше дека се од ил камино 900 денари. Па појди во продавницата провери дали ги имат. Вака на слика убави беа а во живо незнам
има црни и бели вакви во Теранова, денес ги видов, ама не ја ѕирнав цената, а и во Евроазија видов вакви суќнички со цветен дезен
ФБИ се носеа пред година, две и знам една другарка од Кара ги купи. Сега дали има не знам. Јас пак за тигрести балетанки?
Скопјанки, ај кажете дали сте виделе нешто вакво низ град? Шевињон,Бата...?? Се мислам дали да идам,само ради нив..