Дали некој бил деновиве бил во њу јокер за да ми кажи ако знае дали има мали бројчиња од црниите патики ? И дали некој има видено вакви платнени слични некој модел докај 1200 :geek: ( Во Скопје, Прилеп ) http://i.imgur.com/A0xMDyI.jpg П.С И каде можам да најдам и во Охрид ?
Каде има ваков тип на Оксфордки, по можност да се во комбинација крем-кафеаво и да бидат до илјадарка или 1500 максимум?
Аман бе цел град го пребарав и не можам да си најдам ништо!ВЕ МОЛАМ знае ли некој некоја продавница со фустани така ко за на свадба ама да не се со високи цени.Се поправив дебелка сум па не можам ништо да си најдам.Сакам некој долг или нешто слично со кратки ракавчиња :/ помош?
Здраво, неодамнан направив кератин третман на косата во афродита с и ми рекоја дека треба да се фарбам понатаму со фарба без амонијак. Дали некој користи такви, која е најдобра, каде можам да најдам и колку пари се?
чај од анис (или анасон) има во аптеките. исто така анасон има и во чајчињата што се наменети за бебиња и мали деца зошто се користи против грчеви во стомачето
devojki kade da najdam vakov kais, so vakva zmiska koza print, ama da e tenok iii da ne e skap po moznost
Syoss фарбите без амонијак се дефинитивно најдобри..околу 300 денари во поголемите маркети имат сигурно
Дали некаде има салони за народни носии од Егејска, Пиринска, Вардарска Македонија? Ако да, се купуваат или може и да се изнајмат? И секако, која им е цената?
Женски некоја да не знае кај можам да најдам шампон од ревлон за светла коса во ск? Бев во дм, космо и никаде не можев да најдам.... фала однапред