Во Ил Камино на Дуќанџик имаше кафеави а не се сеќавам дали имаше и крем кафеави , ваков модел и солидна изработка тешко до 1000ка или 1500.Во Ил камино кожните беа по 2390 а обичнине не кожни не ме држи за збор некаде околу 1600 ама ич не можам убаво да се сетам.Јас имам крем кафеаво од Адесо тренд ама пред 2 години кога имаа се кожни чевли , сега гледам некои глупости носат , тогаш знам 2500 ги земав моите.Инаку и Баргала имаа многу убави квалитетни оксфордки ама ако има некоја феминка од штип да ми каже дали уште има и каков избор има? Сакам и јас некои убави квалитетни да си земам, нешто како на оваа слика, може комбинација црно бело или пак некои убави пастелни пролетни комбинации на бои , да не сте виделе некаде ?
zdravo dali moze nekoj da mi pomogne kaj mozam da najdam helanki obicni pamucni golem broj za pokrupni zeni ,nemozam da najdam nigde sve se mali,ako nekoj moze da mi pomogne neka mi pise poraka Vi blagodaram odnapred
Феминки може не ми е прашањево на право место, односно во правилна тема ама никако неможев да најдам тема според моевмо прашање??? Каде да купам обични балетанчиња на мојата ќеркичка бр. 19 ама да бидат јако розеви ( циклама боја ) и да не бидат мн скапи???
Девојки, каде има од оние масивните ѓердани со плочки, перли? Да е доволно масивен и богат за да се покрие деколтето. Имам сесија и немам воопшто време за шетање и барање, а цел мај ко за беља ми е со некои прослави и настани Немојте само онлајн да ми препорачувате зошто за деновиве ми треба. Фала однапред.
Женски, фустанот за матура ми е многу отворен кај градите ама има тул одозгора и сега треба да носам прслук што нема да се гледа.... најдов ваков во џамбо и сара фешн ама споен е многу накај градите.. пак ќе се гледа дури и неубаво ќе биде.. дали знаете некаде во скопје кај што има убав силиконски градник разделен во средина? фала однапред
мене искрено ми делуваат како кошули пикнати во сукња со висок струк и шорц. Барем овие на девојчињава. а инаку мислам дека ваква варијанта на фустанче би можела да побараш низ гтц ако си од скопје, еко, елит, и останатите продавнички на најгорниот спрат
Таа во кремастато носи кошулка и суќна. Таа до неа носи кратки патнолони и кошулка, а последната изгледа е суќна и маичка +болеро.
Во Бершка имаш Јас имам слично како ова второво, а имаш и во таа продавничката над Теранова што е во Сити ( незнам како се вика ).
Кобинизони али не многу скапи? http://www.crnobelo.com/zivot/moda-i-ubavina/23214-ovaa-prolet-site-nosat-celosen-kombinezon-foto
Салони не верувам дека има, но во културно уметничките друштва има шнајдери што ги шијат или пак по интернет побарај дали некој продава. Најквалитетни се постарите изработки
Девојки,ми треба ваква Celine маичка,по супер ефтина цена,низ Скопјево,каде можам да најдам?? Друго,итно ми треба и плисирано здолниште,должина некаде до колена,бојата не ми е толку важна?И што поефтина.... Вака нешто? Исто,знаете ли каде има материјал за ваква,или каде можам да најдам,ама некоја што баш онака убаво паѓа?