Чевли Здраво девојки Сакам да прашам дали низ Мк т.е. низ Скопјево во скоро време ке донесат вакви потпетици со цветови ..или не ??? Ве молам пишете ако знаете или имате некоја идеја..фала..поздраВ
Дали некој е информиран дали сеуште работи бициани во аеродром мислам што беше,каде цените беа многу пониски од оној во гтц? иа ако знае да ми каже каде точно се наоѓа...за една недела му е роденден на дечко ми па сакам да му купам убаво сако ама до 2000ден а таму ми кажаа дека биле по толку и башка од убав материјал...
За во Аеродром не знам, ама во СП Планет има outlet и таму имаше добри сакоа, и не беа поскапи од 2000 ден.
Ако мислиш на она што е во куќа во Н. Лисиче читав на некој форум дека уште работи. Ама некако ептен залутано ми беше по објаснуувањата, а добро го познавам тој регион. Ако не се лажам тоа доаѓа вака - ако одиш со автобус ќе се симнеш кај Тедико, ќе одиш после до крај на тротоарот и од десна страна ќе забележиш ко неасвалтирано патче. Е по патчето некаде е куќата ама не знам точно која, знам дека луѓево прашувале за точно која е по соседите.
Тој магацинот што го зборите уште работи со сигурност. Знам дека другари едни зимаа неодамна од таму некои панталони или што и да е. Ама далеку е , сроз на крај на Ново Лисиче, баш кајшто завршуваат зградите. Друго не знам што да ви кажам
има ли некој видено некаде онакви тексас како комбинизони доле панталони и горе на тегери( полош опис не можев да направам) сигурно сте ги носеле како мали, ама еве јас сакам да ги носам и како голема а никаде не можам да најдам неколку месеци иназад
Работи тој магацин, ама не е во Аеродром-туку во Ново Лисиче. Во близина на новите згради кај Рамстор маркетот- таму се наоѓа. Има добри модели на кошули и сакоа. Бев пред некој ден со брат ми и ми рекоа дека ќе им стигне и нова колекција кај и да е. А оној во СП планет, не го бива за ништо, се што е убаво е купено а останати се глупости
пред неколку години ги имаше во теранова и во евроазија со сигурност, а сега мислам дека во теранова нема, бев пред недела-две. ѕирни сепак во евроазија
Каде да најдам проѕирен чадор? И... спреј од Wella за коса за заштита од топлина(фенирање, пеглање), вака отприлика изгледа
Фемина90 баш пред некое време кога врнеше во ГТЦ ромине продаваа проѕирни чадори 150 ли 200 денари така нешто