Во Котон во Капитол Мол пред недела дена беше преполно со џемперчиња, буквално секакви имаше, а најмногу имаше избор на кардиганчиња. Сигурна сум дека има уште, ги гледам со месеци наназад истите
Во Горица Трејд во бисер има голем попуст на балетанки,по 800 денари се.а како што знам тие се квалитетни,мислам дека се кожни.Ќе поминам деновиве да видам
Денес отидов во Котон во капитол, има останато џемперчиња, на 70% попуст се. Јас си купив околу 300 денари. Има и од сите големини.
Се извинувам на погрешен пост ја ставив сликата од џемперот од КОТОН. Но од мобилен потешко ми оди. Битно на една феминка во ЛП и реков ќе ставам слика да го види па ете може, нема врска што е на погрешен коментар
знае ли некој каде можам да најдам од венчињата што се за коса што личат на оние што ги плетевне како деца од бели цвеќенца.гледам низ градов носат такви ама не ми текнало да прашам па сега ќерка ми ми бара.благодарам
Каде може да најдам подлога за вежбање (за аеробик конкретно ми треба), да не ги користам оние на кои сите се потат, а и често нема доволно за сите . Па, кој како ќе се снајде, вежбаат и на перничиња за столче . Видов вчера во Џамбо, мислам беа околу 299ден ама некако големи беа, ми треба помала. Фала
Во Џамбо се дефинитивно најевтини, можеш да ја исечеш и да ти биде таман. На друго место немам видено поевтино, поквалитетните во фитнес продавнициве се околу 600-700, али како што викаш и онака ќе ја потиш,јас пре би купила евтина и ќе ја менувам на одреден период, него да лупнам одеднаш многу. Не знам ни дали може да се исперат, мислам дека не..
Имаш на пазарите од оние подлоги за купатило кои се на метража, нешто меѓу сунѓер и гума, значи бираш шара, бираш должина колку сакаш да ти исечат, и колку што се сеќавам го платив околу 200ден за 180см. А и доста клубови ги користат истите подлоги.
Женски каде може да се најде масло од чајно дрво? Прочитав некаде дека е добро против акни па си реков да пробам ама неможам да најдам HELP
за масло конкретно не знам ама оваа колекција е на база на чајно дрво и е наменета за кожа со акни,ја има во сите аптеки http://www.fitofarm.com.mk/MK/proizvodi ... erbal.aspx
Женски каде има капи во ваков стил моментално? Обемот на капата да не биде преголем, не сакам да биде floppy.
Бели панталони? Сакам да се тесни и со нормален струк, а надоле до глужд или не сеедно ќе ги кратам, со нормална цена негде до 1000ка...