Каде да си купам?... Па и на попуст плус

Дискусија во 'Мода и стил' започната од enca.69, 17 февруари 2010.

1. WaffleGirl

WaffleGirl Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2014
    Пораки:
    877
    Допаѓања:
    1.046
    Колку пари е отприлика и каде? :makeup: :D

Прикачени фајлови:

• download (1).jpg
      download (1).jpg
      Големина на фајлот:
      7,8 KB
      Прегледи:
      307
  2. Kitten

Kitten Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    9.375
    Допаѓања:
    42.202
    ^^
    Околу 100-120ден, во Веро, Тинекс, Зегин...

3. frida.kahlo

frida.kahlo Активен член

Се зачлени на:
    24 ноември 2013
    Пораки:
    51
    Допаѓања:
    3
    https://www.youtube.com/watch?v=g1-NtcJKQdM
    Каде да најдам вакви растенглици врвки-жици што и да е ова во видеово? Сакам да си направам вакво ланче.. или ако некој знае каде има вакво ланче..?

4. Elence93

Elence93 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 декември 2009
    Пораки:
    6.042
    Допаѓања:
    5.479
    Леле, те молам немој, вакви се носеа кога бев 5то одд, а тоа беше одамна. Можеби има останато на зелен пазар или на бит пазар.

На twoB му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Waka-waka

Waka-waka Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    2.273
    Допаѓања:
    8.905
    ^Им се врати модата сега, пола и повеќе од американските брендови на продавници ги имаат во новите колекции. Има една, блогерка ли што ли е Бетани Мота,прави видеа на youtube,она ги вметна во новата колекција нејзина и од тогаш се пак ин. :D

6. frida.kahlo

frida.kahlo Активен член

Се зачлени на:
    24 ноември 2013
    Пораки:
    51
    Допаѓања:
    3
    Каде има од неоригиналните Ванс патики некаде по можност црна боја и која им е цената? Ми кажуваа дека порано имало во она Six p.m продавниците но не знам каде се наоѓаат и дали има се уште?

7. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.981
    Не се разбирам во патики оти не носам, ама ми требаат убави за ,,трчкарање,, наоколу. Значи битно ми е ѓонот да е како што треба. Ме интересира како сте задоволни од некои вакви, (поим немам како се викаат, освен дека се најк, друго не знам... ми изгледаат баш фини за долгометражни стоења :D ), каде да барам, отприлика колку пари се? И други предлози ако имате, добредојдени се. :hai:

Се надевам не сум офтопик. :?:

8. Elence93

Elence93 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 декември 2009
    Пораки:
    6.042
    Допаѓања:
    5.479
    Doozy има едни што се малце поткренати, како од топ шоп, таков тип побарај си, ги фалат многу. :)

9. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.981
    Ауу знам за кои викаш, ги видов, ама многу ми се гломазни, јас кај што ќе бидам ќе биде жешко, затоа и сакам вакви, да ми диши ногата. Фала ти сепак. :D

10. Angel.girl

Angel.girl Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2011
    Пораки:
    669
    Допаѓања:
    667

Јас ги имам истите од Најк, ги купив за трчење (вежбање) ама ги користам за пешачење. За долгометражни пешачења се многу згодни и лесни. До сеа ни едни патики не ми се погодиле толку. Ама еве баш вечерва ги носев на пешачење и многу некако ми дојде топло на нозете.незнам зошо.Не ми беа испотени, мокри ама премногу ми беше топло. Дали беше до чорапите или до шо беше. Исто ист модел имам и адидас, скроз исти се само адидас. Исто премногу се лесни, згодни, меки. Е тие немам приметено да ми ја потат ногата.
    Јас топло ги препорачувам. И двата пара ми се најлесни патики шо ги имам купено до сеа. :)

На Doozy му/ѝ се допаѓа ова.
  11. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.105
    Каде има купаќи за големи гради, освен у Лиска, значи не ми се дават толку пари на купаќи.
    За со корпа незнам колку ќе најдам, ама може и такви, само да се спастрени дињиве. :doh:

На Mama25 и senza.parole им се допаѓа ова.
  12. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.020
    Камо и јас да го имав твојов проблем. :$ :lol: :wasntme:

На anuskaNESTLE му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Elence93

Elence93 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 декември 2009
    Пораки:
    6.042
    Допаѓања:
    5.479
    И јас го имам тој проблем секоја година... си купив лани во Сара Фешн од Тамара, овие два пара ми чинеа, инаку беа намалени на 900 од 1200 мислам.
    https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/t1.0-9/480125_336685983125246_464241056_n.jpg
    https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd...._=1409815831_50cb5a4da41417e675a462ee643279ba

14. lolanomnom

lolanomnom Популарен член

Се зачлени на:
    28 ноември 2013
    Пораки:
    253
    Допаѓања:
    2.324
    А да видиш на алиекспрес? Јас баш гледав вчера има модели за поголеми гради. Исто во голден поинт имаат големи бројчиња ама треба да ги прашаш пошто не им се изложени со стандардните модели туку во фиока една им стоеа и нормално малце лимитирани беа со шарите ама можеш да најдеш убави, јас лани баш таму гледав едни розеви преубави земав и тоа можеш да ги подесуваш дали сакаш подлабоки да ти бидат корпите поплитки и слично :)

15. Kiska

Kiska Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2014
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    9
    купувај на aliexpres има многу евтини работи а можеш и од ebay :D

16. jasmina00

jasmina00 Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2012
    Пораки:
    961
    Допаѓања:
    1.378
    зависи која големина за алиекспрес не верувам дека има големи :)) и она ххл ми изгледа како х

17. b.o.n.i

b.o.n.i Популарен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2013
    Пораки:
    333
    Допаѓања:
    1.592
    Дечки..се надевам не сум мн офф..
    Абе, се почесто гледам девојки и жени низ град со чанти на Мона...значи во денот обавезно гледам некој. И тоа жени и девојки кои според остатокот од гардеробата не делуваат за некои со стил, или повисока класа (ако земеме просек дека е околу 6000д. една чанта на мона..) :^) . Па муабетот ми е, јас сум во заблуда дека чантите се толку скапи (http://www.mona.rs/en/leather-accessories/), или има некаде кај што се наоѓаат за поевтино...или па стварно не и е проблем на секоја (еве да речеме) петта жена да си купи скапа чанта :?:

На ivancekitty му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Elence93

Elence93 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 декември 2009
    Пораки:
    6.042
    Допаѓања:
    5.479
    b.o.n.i леле и јас баш истото се чудев, посебно дека носат и помлади, за возрасните ај ќе разберам работат и се, али 20годишна девојка? Инаку има големи попусти понекогаш и тогаш се наоѓа и за 3 и пол илјади, ама пак... Видов на алиекспрес продаваат некои имитации, може од таму им се, кој знае...

На b.o.n.i и ivancekitty им се допаѓа ова.
  19. SuperGirl24

SuperGirl24 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    2.475
    Допаѓања:
    48.842
    И јас имам приметено дека во последно време секој пети е со Мона ташна ,но не ме чуди бидејки како за квалитетот не се многу скапи.Помалите и како плик им се околу 2000 а големите од 3500 па нагоре што за квалитетот кој нудат не е воопшто скапо. Сепак Мона е инвестиција во ташна која ке ја носиш со години и конец нема да и пукне за разлика од останатите низ град.

На b.o.n.i му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Agatha

Agatha Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    367
    Допаѓања:
    1.159
    Да, искрено ги препорачувам ташните на Мона. Јас имам неколку и наместо да купувам секои два-три месеца нова ташна, јас годишно си купувам една од Мона и душата им ја вадам. Исто се како првиот ден. Понекогаш има и попуст од некои 10-20% на кожата во Мона... Како и да е иако се скапи, топло ви ги препорачувам.

На b.o.n.i му/ѝ се допаѓа ова.