Devojki kade ima saglam kupaci?Nekako mi izgleda deka stoime mnogu slabo so izborot ili jas neznam da baram na pravo nesto. Se izvinuvam za latinicava, od mob sum.
Дали некој знае каде може да се најде убава секојдневна ташна по пристоја цена во градов? Сакам да не биде голема, шаренка(дво или тробојна)- за да ми одговара со пудра боја(розево кремасто) и шеќер боја? Некоја таква интересна комбинација барав слики на нет најдов нешто вакво.
И низ чаршија види, јас му го фрлив меракот на едно дуќанче од таму, па и ми се погоди првата ташна што ја купив и сега нон стоп таму си наоѓам има убави ташни и пристапни цени
Coconaut за името немам поим како е, ама ќе се потрудам да ти објаснам каде се наоѓа. Кога влегуваш во чаршија од кај Камени нели има 2 патеки, првата ти е право за кај кафичите, а ти ќе свртиш по другата десно и не првите неколку продавници што се од таму од десната страна туку ова e понатаму, пред неа мислам дека имаше Пеко или некоја друга таква продавница не сум сигурна за името и одма до неа е ова, од надвор имаат извадено полно ташни, но да си влезеш внатре таму се поубавите, тие не ги вадат надвор исто и карши ова продавница има пак таква слична со надвор работи имаат полно само не ми фаќаат многу мерак ташните како во оваа ( ама ти објаснив се надевам дека ќе ги најдеш или ако одам деновиве натаму ќе видам име дали и пишува некаде и ќе ти кажам поточно ) Инаку јас сум задоволна од квалитетот од досега што ги имам купено, исто и една другарка купува од таму и таа е задоволна со цените варираат ама над 1000 немам приметено дека има, обично се по 600, 700
Зашто маичката не е сложена можеш да купиш црна обична маичка и да ја однесеш да ти ја испечатат апликацијата сигурно поевтино ќе те фати
Значи прецизно сум пресметала дека секоја петта носи чанта Мона ...јас стварно се чудам што мн често гледам жени/девојки со мона, и пак ќе кажам не изгледаат за некој повисок соц статус. Можно е и да им даваат некакви ваучери (ко така да имам нешто слушнато) на некои вработени, па со доплата да си купат некое чанте..ах да начекам нешто таквооооо Со здравје да си ги носат тие што ги имаат
^Не се ваучери за попуст него на рати да ги плакаш.Знам многу фирми кои имаат таков договор со многу продавници меѓу кои е и Мона. Приложуваш потврда од работа и можеш да го плакаш неколку рати. Така може и преку тоа да се обезбедиш со ташна од таму а да не ја осетиш нејзината астрономска сума бидејки од плата ке ти кинат неколку месеци по 500-1000 ден во зависност од тоа колку е скапа и на колку рати е договорот.
Каде да купам најобичен еднобоен долг памучен фустан и евтин нели? (за по дома или продавница, до толку обилчен)
^Adi888, пред неколку недели иста ваква, имаше во онаа продавница што е помеѓу Lucas (или како и да се вика) и пицерија Верона. Веројатно ти текнува за која ти зборувам, релативно нова е, отспротива на Black the one одма. Цената беше некаде помеѓу 1200/1400 ден.
Doozy вакви само http://bestrunningshoeswomen.blogspot.dk/ Asics - нешто GEL пишува на ѓонот. И јас на работа цело време сум на нозе и трчам натака навака ,а пред тоа одев во Converse Нозете ме убивааа... Откако ги купив овие живнав, мислам дека се баш такви за трчање... Нема да погрешиш
Lele kolku e preskapo :/ Kaj nas,Vo Skopje ovie gi ima na sekoj kosh i odprilika segde se po 200-300 den