Ранец од ЈНА Сѐ уште не успеав да најдам нешто. Проверив во продавницата кај влада ама немаше. Треба уште да најдам некоја продавница за ловџиска опрема. Сепак фала ви многу!
Каде да најдам комплет огрлица,алка и обетки (немора комплет јас ѓе си го искомплетирам ) слично ко на сликава,комбинација од тиркиз со корали ,по некоја нормална цена . За поклон ми е за утре,немам многу време за шетање па би сакала да ме упати некој директно каде би можела сигурно да најадам
Море луѓе, кажете кај има дебели блузони, некои едноставни, еднобојни по можност... Никогаш не сум барала блузони, не носам, ама очигледно човек се' ќе проноси во некои моменти. п.с. Патики најдов во Аутлетот во Борис, за тие што ги интересира, таму имаше, да речам, донекаде најголема понуда. :geek: Избор на патики во Скопје има НУЛА, ни броеви, ни модели, а такви јас како што сакав на Најк, очигледно научна фантастика се во земјава. Дали така го погодив периодов, дали јас не знам каде да барам, поим немам.
Побарај во Бершка, сигурно има skinny над глуждови, но не знам за висината на струкот. Разни модели фармерки има и во Waikiki
Вакви очила за сонце на celine, со добар квалитет или барем копија, битно ми е обликот да им е тој и рамката да им е во нежна nude нијанса