Кај нас во Прилеп кога беа дојдени од Шутка вријаше од такви цветни шо значи ако имате можност појдете таму мора да има
Пред некој ден видов Celine маички во еден бутик во Тафталиџе, до зградата кај што е Рафаело. Не се скроз бели, како прљава бела или нешто така, ама беа 250 - 350 денари и од фино, лесно материјалче. Еве гугл координати: https://maps.google.com/maps?q=42.00456 ... 18&iwloc=A Инаку, каде можам да купам свежо нане? (знам дека е офтопик, ама не знам кај да прашам )
mi trebaat kondurcinja nekoi za sekoj den , na mala stiklicka mi tekna na onaa prodavnicata kaj DOS ,na semaforite kaj zeleno pazarce , na kosot sto e , neznam kako se vika bil nekoj skoro , ima interesni raboti?
Минатото лето ги имаше скоро секаде, знам дека некаде ги видов и минатата недела, мислам во Калиопе ама не ме држи за збор.
Лани беа 99 ден, ама беше крај на сезона. Инаку нависока цена им беше 200 ден, не верувам дека ќе најдеш поскапи од тоа
Конкретно ако бараш со знаме - вакви има во Шутка, баш викендов бев и видов дека ги извадиле купачите, но не сум сигурна дека е истиот модел. Мислам дека е со обични триаголници горе
Ги извадија ли купачите во Џамбо? Ми требаат скроз обични црни, долен дел, лани знам дека сигурно имаше и беа смешна цена. Има ли пак, да не се влечкам за џабе??
Каде можам да најдам вакви купаќи? Со висок струк, горе по можност да се на врзување не со копче за закопчување.