Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Каде да си купам?... Па и на попуст плус

Дискусија во 'Мода и стил' започната од enca.69, 17 февруари 2010.

1. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Една другарка денес ми купила од Бугарија рамбовки еднобојни без апликации памучни по 130 ден. ;)

2. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    lizlkee i da se najeftini ne gi kupuvaj tie od mango ja gi imam i katastrofa se odma se rasiruvaat i obeluvaat ja gubat bojata katastrofa materijal se.edna crna sto imav kafena mi stana :@
    pozzz :*

3. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.152
    Допаѓања:
    156.373
    Во Бисер,Винка маички рамбовки,110 ден.памучни,има боички,ама не кој знае какви(задниот дел на Бисер,карши млечниот на чие име не се сеќавам,минијатура е продавничето,натрупано е,има и перничиња многу,по нив ќе го познаете),јас си земав црна и бела,мазен е материјалот.А во Елит и Еко има вискоза,во јаки бои по 200 ден. се,многу се убави,ребрасти,циклама,многу убава сина,жолтката е прекрасна.
    А убави,светли фармерки,цевка?!

4. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    93
    Јас фармерки какви и да сакам секогаш наоѓам во тоа продавничето карши соравиа, претежно само фармерки се продаваат и цевки се, а и цените се доста евтини...
    Мисс фала што ми кажа за рамбовкиве, јас имам еден куп рамбовки во најразлични бои, ама не се памучни, сакав памучни али чим така не сакам веке :D
    Сега сакам тоооооооооооооооооооооп, видов еден во тели вел, ме мрзи да го пишувам правилно, 430 ден, многу ми се бендиса, ама тој ден бев тргната по хелнки, и си купив, ама ич не ми го праат меракот... планирам утре да ги вратам, од елит ги земав, мислите ке ми ги заменат? дај боже на таа тезга да имало топови, ке си зеам топ...
    пишете за ова со заменава ме интересира дали менјаваат :^)

5. Miss-Independent

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    np lizalke zato sme tukaa ;) ako ne ti se noseni najverovatno ke ti gi smenat ama mislam deka pari ne vraka nego samo zamena a tamu ima i ubavi rambovcinja po 200 den takvi pamucni ko ves maicki sto se ja si se iznakupuvav pred nekoj den po 200 se :) :)

6. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    93
    Да да знам дека има рамбовки, имам од таму рамбовка, неодамна ја добив на поклон... а топ не знаеш дали има? :wasntme:

7. Miss-Independent

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    mhm imase topcinja sea neznam kakvi baras takvi imase gore i dole so lastik ednobojni , a imase i so lastikot u razni boi taka interesni bea i tie za drugksi neznam zaso ne barav bas topcinja po rambovkite otidov , ali ovie gi zapamtiv ;) a da po 300 / 400 denari bea 8)

8. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    93
    Ама сеа дали збориме за истата тезга, јас ти зборам за втората тезга мислам дека е у првиот ред, не редот кај шо се ташните, туку од другата страна, мислам декасамо таму има хеланки и долна облека... на равтовите се наредени кутии од нбб прслуци? за таа ми збориш? еј супер ако имало топчиња 8) :clap:

9. Miss-Independent

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    zborev opsto za elit deka vidov topcinja inace imase i po tezgite segde helanki vidi ako gi ima na nekoj tezga ko tvoite helanki a ima i topcinja tamu ,tamu vrati si gi od kaj pamtat tie koj im kupil 8)
    :lol: :lol:

10. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    а дали некој знае каде можам да најдам сандалчиња некои, римјанки, гладијаторки што и да е, да се квалитетни и да не се мн.скапи??
    секаде каде што шетав цените се високи, а сандалите не се ништо посебно. фала однапред :)

11. ane-ani

ane-ani Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2010
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    0
    Jас се зезнав што си купив гладијаторки,воопшто не се квалитетни,а цените им се прилично високи |(

12. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    93
    Има во кисела вода во една продавница само за кондури што е одма карши економското борис, до кафичите одма тука од страна, ама вискои се мислам дека до горе... а за квалитет не знам какви се

13. dodo

dodo Истакнат член

Се зачлени на:
    5 февруари 2010
    Пораки:
    43
    Допаѓања:
    27
    Девојки летото дојде :D
    Ајде некоја ако видела некаде убави купачи по продавнчките каде што веќе ги изложиле нека каже :)

14. Nina24

Nina24 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    339
    Е и јас сакав да прашам за купачи. Да се убави, ама не претерано скапи. За едни што ми се свиѓаа на улица Максим Горки, незнам што марка беше, ми рекоа дека одат посебно горен, посебно долен дел. Горните 1700, долните 1450 Вкупно 3150 :o Епа многу ми е тоа. Годинава за купачи неможам толку да издвојам. :) Видел ли некој негде нешто убаво, а со нормална цена? :)

15. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.152
    Допаѓања:
    156.373
    Пробај во Сара фешн,имаат многу убави,а не се скапи,по 700 се.
    Денес сум се облекла за 1150 ден...и тоа,панталони,кошулка-блуза,со интересен вез околу вратот,грчки стил,фустанче кусо ко за на плажа,како плетено на градите,мрежесто,надоле обична ликра и хеланки црни.Еееее се ова во маалска продавничка!Кого го интересира,нека пише лп да го му кажам каде! :D
    Е тоа е евтино,а по вкус!

16. Nina24

Nina24 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    339
    Ауу браво! Четири работи за толку пари Со здравје да си ги носиш! Фала ти мнооогу на информацијата, не сум загледала, а баш покрај една продавничка на Сара Фешн секој ден поминувам. Ќе видам уште утре рано сабајлечки :lol:

17. tanjaaaa

tanjaaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    232
    Допаѓања:
    13
    vidov mnogu ubavi vo pompea za 900 den mnogu bea dobri vo beverli tc

18. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.452
    пуштај ЛП... :D :* :*

19. dodo

dodo Истакнат член

Се зачлени на:
    5 февруари 2010
    Пораки:
    43
    Допаѓања:
    27

обавезно кажувај каде е таа продавничка :)

20. Lina24

Lina24 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    2.230
    Допаѓања:
    438
    Обавезно пиши лп на сите девојки :) :) :) баш ме интересира каде е таа продавничка???