Вакви ко на сликата имам видено во една рубрика во Uniquе. Пишува дека ги има во Calliope - цена 3 199 денари. Ваљда ги има чим ги напишале.
во срце ме погоди кога прочитав калиопе -ужасни материјали, поужасна изработка и најужасни цени ништо јас не се откажувам дека ќе најдам еден ден фала ви во секој случај девојки
Во сева види имаше до скоро ,за чадор,а за таков спреј баш немам видено, јас имам од субрина го зедов 250 ден од фризерката моја,си имаше каталог,и не заштитува ништо освен што дава убав мирис и сјај на косата
Чадор проѕирен видов пред некое време во Базаро во Ново Лисиче, имаше обичен проѕирен и накај жолто и зелено проѕирен.
Другарка ми си купи вакви исти од станица на Макпетрол во Карпош (спроти средното училиште Здравко Цветковски - ГУЦ) за 350 денари.
Прашав во СДП ама не добив одговор, па да прашам и тука. Значи намислив да купам вакво за поклон Spoiler Дали некој има видено некаде???
Да не случајно некој има информација за било каков попуст во било која продавница за очила за сонце??????????????плиссссссс
Го прочитав ова во друга тема па го цитирав тука да прашам каде најблиску до нашва државичка можеме да ги најдеме чевливе? Ги има низ Солун, Софија, Белград можеби....? И како се движат цените, дали има убави попусти ко низ уса?