црни најобични панталони со висок стук каде? или пак некој хеланки/панталони уз тело? ама скроз црни без никакви шарки или ленти од страна.. или па може и од оние црни панталони со бели ленти од страна ако ме сфаќате за кој зборам ако попишувам уште малце ке испаднат шарени... црни обични па уште ако се до кај 1000че екстра.
и Базаро Скоро видов на излог во МакПримат, ама не влегов да прашам за цена (и јас трагам по исто такво), планирам деновиве да одам само за тоа
Во Џамбо има,горниот дел е отприлика 600ден а горниот е 200ден(не ме држи за збор) еднобојни се.Има избор во бои.
Женскии,кај можам да најдам мали жилетчиња(како и да се викаат)за овој жилет? Барав во Веро и не најдов никакви Wilkinson Sword..
Малку поелегантни едноделни пантолони? Во темата прочитав дека имало во Пренди за 490 денари, ама претпоставувам тие се пообични.
Да не знаете каде можат да се најдат plus size сакоа, во интересни бои и кроеви, а не класичните за постари жени?
сестра ми купи во една од продавниците на купи ефтино за 450 денари... Ми кажа дека и биле многу лесни и пријатни за носење
Кај да најдам вакво млеко за сончање? Дали воопшто го има во МК? Сите други на Гарниер ги има во ДМ ова не го најдов.