Иста таква како розевата плисирана има во TALLY WEiJL. Јас купив иста пред месец дена, можеби има останато уште.
Дали можеби сте ја виделе во Манго? Spoiler Не сум од Скопје, ќе доаѓам за некој ден, ама ограничена сум со време, не знам дали ќе имам можност да шетам низ Сити Мол.
Да, ја има! Мислам дека е оваа баш на сликата или евентуално сличен модел, а имаше и темно кафеава и ко камила боја. Ама цените... 7990
Jас вчера купив од теранова за 500 ден,памучни во сите бои има ако не се лажам видов гумени во ofice shoes ви сити мол на излог беа за цена незнам
Ваква сукња поевтина негде низ Скопје? Не е битна бојата, само да не е црна. И обична бела маичка, ама вака поширока и не многу кратка. Сите што ги имам видено или се кратки или па се ептен развлечени, никаков квалитет.
Ако нарачуваш преку Интернет можеш да си нарачаш од http://www.thehut.com/catalogue/women/f ... llies.list Доставата за нарачка над 15 фунти ти е бесплатна, инаку ти е 2,99 фунти. Јас нарачувам неколку пати од странава и вообичаено ми стигнува за недела дена. Се надевам помогнав.
Обична бела маичка по кратки ракави, убав материјал и не многу скапа затоа што сепак е маичка. И Ве молам да ми одговори некој што видел и знае каде има, не ми викајте види/провери таму.
Знаете ли во Скопје дали има converse all star Ниски, ама со некоја посветла боја (минт боја сакам) , а и каде точно ги има баш такви ( во мојот град само стандардни бои има). ако наминувате деновиве, забележете, известете ме, фала
Mimi123 побарај трака за лепење хартија, тоа е посебна лента, помека од селотејпот и служи за лепење хартија, али се вади без да се искине хартијата.