Во петок ќе одам во Скопје. Па ме интересира каде има кратки пантолончиња со висок стук и по колку се?
Е сега и јас многу барам,ама што да правам... Каде да најдам фустан, црн, долг за на свадба, ама не свечен туку едноставно елегантен. Ламас не долази у предвид, нешто скромно по цена, а функционално и некинџуресто. Со улога сум, ама не сакам да сум елка толку многу впечатлива, затоа што свадбата е од скромен карактер. Овој стил, но и да биде и мааалку пораскошен, но никако светкав или се што е црно и долго како препорака ќе дојде предвид да биде разгледано. Би ме спасиле...ептен!!! Кога не му ја мислам на време...
Сестра ми си купи пред некој месец од Calliope за свадба тиркизен долг со златно каишче горе затворен без ракави и така едноставен, сепак мене многу ми се допадна. Истиот го има и црн, она го купи 1000 на попуст сега е уште намален на 500 баш во петокот шетавме и го видовме во тој што е во ценатар стои горе кај тие работите што се на попуст на крајот пред касата. Се надевам помогнав и дека ќе ти се допадне
Лилит Извини што ја ставам сликава во ново мислење но неможев да ја прикачам во претходното ( таму имаш слика како изгледа одпозади )
Јас имам вакво купено од Џамбо, околу 180 ден. Ако нема таму, провери и во Веро маркетот, истите работи ги имаат
Едноставни машки ранци со задебелен мек падинг на страната кај грбот? Околу 1000ка, (па и со попуст), видел некој негде?
Вакво Слично фустанче има на излогот во васидора во веро џамбо само мислам дека назад не е отворено ама не сум сигурна
девојки попуст на сандали негде ??? и вакви пообични каде можам да најдам сегде каде што гледав се со камења,циркони...