Ја пребарав темата и гледам многу од нас бараат нормални фармерки без ништо на нив. Јас уште барам. Прочитав дека ги пофаливте Манго, Пул енд беар и уште некои продавници. Сакам да прашам дали се квалитетни фармерките од таму? Мене конкретно ми требаат фармерки со многу еластин во нив а оние т.н. џегингс не доаѓаат предвид. А може во меѓувреме има изникнато некоја др. продавница за убави фармерки. Па споделете... Фала најмногу!
Ако мислиш на оние квалитетни фармерки „од времето“, можеш да побараш во продавницата на некогашна Македонка- Јаглемејзер. Таму има квалитетен џинс, но не ти гарантирам колку ќе бидат по најнова мода.
Знаете каде би можела да најдам фустанче со тврди корпи? Некако сите се широки и не се во V форма. Би ми било од помош. Барам на странициве на Бершка, Зара, Тејли вејл и слични на нив, ама не можам да најдам. Spoiler
Сте виделе ли некаде ни Скопје вакви купаки,значи долниот дел да биде со поширок ластик горе немора да бидат исти вакви
jas zemav ist takov od Ltb ama vo trgovskiot vo Tetovo,a ja ima i prodavnicata kaj nas vo city mall....dolg, od preubav materijal,na linii horizontalni teget i beli, 2800 eama vredi za site pari
Леле и мене ми треба вакво,ако знае некој некаа каже.Иначе бев прееска во Сити Мол и барав ама ништоо..
Ќе си речете пак оваа со тој Асос Ама мене скоро сите фармерки (светло плави, тегет, црни, сиви, бордо, виолетови) ми се од Асос. Vero Moda, Vila, Pieces, Asos начекани на добар попуст, едни имам од 50 фунти намалени на 15 фунти, ги утепав од носење, не знам колку пати се исперени и сеуште се како нови. Тие ми се омилени! Имам едни тегет (кои исто така ми се омилени) што ги земав на попуст од H&M за 10 евра и тие се како што сум ги купила, а ги носам константно од јануари наваму. И од Манго имам едни што ги земав околу 20 тина евра и тие се покажаа супер. Јас барем фармерки не купувам наменски, туку кога ќе си начекам квалитетни на попуст си се снабдувам со неколу пара.
Прашањево не ми е најсоодветно за тука, ама незнаев каде да го поставам.. Па да ве прашам каде можам во Ск да ја однесам ташната да ми ги сменат рачките дека почнаа да се кинат и колку би ме чинело ?
Не знам колку би те чинело, али во чаршија можеш да најдеш. Повеќето таму што продаваат ташни тие самите ги изработуваат.
Девојкиии....помооош очајна сум ми треба ваков фустан, боја иста или кремава... големина 36.... кажувајте каде да го барам...потребен ми е до сабота.. било кој град и било која продавница!!